Ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σκηνοθέτης της σειράς-φαινόμενο «Άγριες μέλισσες», στο Docville με το Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σκηνοθέτης της σειράς-φαινόμενο «Άγριες μέλισσες», στο Docville με το Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την κάμερα της πιο επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς, ο Λευτέρης Χαρίτος, μιλάει για τα συστατικά της επιτυχίας των «Άγριων μελισσών», τη δουλειά στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και τις πλατφόρμες.

Η Νατάσα Παπαδοπούλου-Τζαβέλλα, επί 38 χρόνια σύντροφος του Πάνου Τζαβέλλα, ξεδιπλώνει το κουβάρι των αναμνήσεων της από την κοινή της ζωή με τον εμβληματικό τραγουδοποιό της Αντίστασης.

Με αφορμή το βιβλίο του «Αυτός που έσπασε τις βιτρίνες – Γιώργης Ζάρκος: 54 ημέρες εγκλεισμού στο Δημόσιο Ψυχιατρείο Αθηνών» ο κοινωνιολόγος Δημήτρης Γ. Υφαντής μιλάει για την ιστορία του Γιώργη Ζάρκου, κομμουνιστή συγγραφέα με αιχμηρή κοινωνική κριτική, που το σύστημα αποφάσισε να τον συντρίψει κλείνοντάς σε ψυχιατρείο στον μεσοπόλεμο.

Ο τραγουδοποιός Κώστας Λειβαδάς μιλάει με αφορμή το καινούργιο του άλμπουμ «Περιοδεία εντός» για τον Τζορτζ Φλόιντ, την αστυνομική αυθαιρεσία, τα live και την κατάσταση των καλλιτεχνών την εποχή της πανδημίας.

Ο δημιουργός της ομάδας στο Facebook «Τα νεοκλασικά της Σύρου εκπέμπουν SOS» Χάρης Βεκρής γράφει για την κινητοποίησή τους προκειμένου να διασωθεί ο αρχιτεκτονικός πλούτος της Σύρου.

Προδημοσίευση από το βιβλίο «Το χρονικό της πορείας του Κώστα Μουντάκη» (Μετρονόμος) το οποίο μαρτυρίες και αφηγήσεις που εκμυστηρεύτηκε στον γιο του ο Κρητικός λυράρης.

Ο Γιάννης Πούλλος επιλέγει τα δέκα άλμπουμ από τις παρυφές του ποπ-ροκ ως τις πιο ακραίες εκφράσεις του μέταλ που ξεχώρισε το 2020.

Στη στήλη New Entries γνωρίζουμε τον μουσικό Noman, ο οποίος υποστηρίζει πως «πολλές επιλογές μας καθημερινά έχουν και πολιτική διάσταση». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter