Ο Λευτέρης Λαζάρου αποστομώνει τον Μητσοτάκη: Δεν θα διώξω πελάτη, ούτε θα απολύσω εργαζόμενο αν δεν έχει εμβολιαστεί

Ο Λευτέρης Λαζάρου αποστομώνει τον Μητσοτάκη: Δεν θα διώξω πελάτη, ούτε θα απολύσω εργαζόμενο αν δεν έχει εμβολιαστεί

Άκρως αποστομωτική ήταν η απάντηση που έδωσε ο εμβληματικός σεφ Λευτέρης Λαζάρου αναφορικά με τα προνόμια που επεξεργάζεται η κυβέρνηση για όσους έχουν εμβολιαστεί.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Λευτέρης Λαζάρου τάχθηκε αφενός υπέρ του εμβολιασμού αλλά ξεκαθάρισε πως ούτε πελάτη θα διώξει ούτε θα απολύσει εργαζόμενο αν δεν έχει κάνει το εμβόλιο. Βέβαια όπως δήλωσε, θα προσπαθήσει να πείσει τον υπάλληλό του να κάνει το εμβόλιο.

«Δεν θα αστυνομεύσω εγώ τον εμβολιασμό ούτε μπορώ να μπω στην λογική να συγκρουστώ με άλλες κοινωνικές ομάδες. Η Πολιτεία οφείλει να μας πείσει για τους λόγους που οφείλουμε να εμβολιαστούμε όλοι. Εγώ δεν μπορώ να κάνω την αστυνόμευση και νομίζω δεν έχω το δικαίωμα νομίζω συνταγματικά, να απαγορεύσω την είσοδο σε κάποιον στο μαγαζί μου», σημείωσε ο Λευτέρης Λαζάρου.

«Αν έχω κάποιον αρνητή να κάνει το εμβόλιο από τους εργαζόμενους μου, θα πρέπει να τον πείσω να αλλάξει σκέψη, θα το παλέψω», τόνισε ο κ. Λαζάρου, θέτοντας ουσιαστικά στο τραπέζι το ζήτημα πως η πειθώ και όχι οι απειλές και οι απολύσεις, είναι ο σωστός τρόπος για να πειστεί η κοινωνία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter