Ο Λιάγκας βγήκε να ζητήσει συγγνώμη αλλά τα έκανε χειρότερα (Video)

Ο Λιάγκας βγήκε να ζητήσει συγγνώμη αλλά τα έκανε χειρότερα (Video)

Να ζητήσει συγνώμη βγήκε ο Γιώργος Λιάγκας μετά την απαράδεκτη στάση τόσο του ίδιου όσο των υπολοίπων συντελεστών της εκπομπής Μεσημέρι του ΣΚΑΪ κατά την αναμετάδοση του περιστατικού σεξουαλικής επίθεσης στο ΑΠΘ.

Το σαρωτικό κύμα αντιδράσεων από χιλιάδες πολίτες για τα όσα ειπώθηκαν έκαναν τους συντελεστές της εκπομπής να βγουν σήμερα και να δικαιολογηθούν για τα όσα είπαν χθες. Μόνο που από τα λεγόμενά του Γιώργου Λιάγκα φάνηκε ούτε αυτή τη φορά κατάλαβαν το λάθος τους επιμένοντας πως το ζήτημα έχει μια αστεία διάσταση.

«Κάναμε ένα λάθος χθες, το συγκεκριμένο θέμα το αντιμετωπίσαμε λίγο, όπως θα το αντιμετωπίζαμε σε ένα καφενείο, σε μια παρέα, γιατί έχει και μια αστεία διάσταση και πήραμε την αστεία διάσταση κάνοντας μια πλάκα και μη δίνοντας την ξεκάθαρη θέση και στάση μας ότι αυτό είναι απόλυτα καταδικαστέο» είπε χαρακτηριστικά ο Λιάγκας.

Προφανώς συνεχίζουν να μην καταλαβαίνουν ότι δεν είναι όλες οι παρέες ίδιες και ότι τα θύματα σεξουαλικής επίθεσης δεν είναι αντικείμενο πλάκας σε όλα τα σπίτια. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter