Ο Λιγνάδης, τα φιλαράκια του και το απύθμενο θράσος

Ο Λιγνάδης, τα φιλαράκια του και το απύθμενο θράσος

«Ποτέ δεν πίστευα ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα παρασυρθεί όπως και δεν παρασύρθηκε», είπε ο καταδικασμένος για δύο βιασμούς αλλά ελεύθερος πάλι φίλος του Μητσοτάκη, της Μενδώνη και των άλλων τυραννόσαυρων.

Κι αυτό σημαίνει ότι ήδη άρχισε να κάνει παιχνίδι «δείχνοντας» αυτούς που τον άφησαν ελεύθερο ως πραγματική εξουσία που «δεν παρασύρθηκε» και θεωρώντας -με το ύφος αυτού που «γνωρίζει»- ότι δεν απομένει παρά μια τυπική διαδικασία στο Εφετείο με άλλους ενόρκους.

Μας λέει δηλαδή χωρίς αιδώ ότι το κρίσιμο δεν είναι η καταδίκη για δύο βιασμούς και η απόφαση για 12 χρόνια φυλακή αλλά ότι είναι ελεύθερος να κόβει τις βόλτες του και να κάνει ανεμπόδιστος τις επαφές του. Γιατί βέβαια εάν έμπαινε “μέσα” δεν θα μπορούσαν τα φιλαράκια του να μπουν στην ουρά για το επισκεπτήριο.

Και επειδή η θρασύτητα περισσεύει στους κύκλους που κινείται ο Λιγνάδης μας δηλώνει και με ύφος ότι «τώρα θα μιλήσει» σαν να μην μίλησαν και μάλιστα με το παραπάνω και ο ίδιος, και ο συνήγορός του και οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι… φίλοι του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter