Ο Λοβέρδος ζητούσε τα ρέστα

Ο Λοβέρδος ζητούσε τα ρέστα

Τα ρέστα ζητούσε ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά την απόπειρα διαρροής διαβαθμισμένων εγγράφων στην Ολομέλεια της Βουλής, με τον προεδρεύοντα, Γιώργο Βαρεμένο, να τον βάζει στη θέση του.

Ο κ. Λοβέρδος ζητούσε επιμόνως από τον κ. Βαρεμένο που προέδρευε εκείνη την ώρα στην Ολομέλεια να του δώσει το λόγο επί προσωπικού για ένα λεπτό προκειμένου να απαντήσει στον Αλέξη Τσίπρα. Εν τέλει, ο προεδρεύων του έδωσε το λόγο, με τη μονόλεπτη τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΔΗΣΥ να μετατρέπεται σε στιχομυθία με τον Γιώργο Βαρεμένο.

«Είπε ο πρωθυπουργός ότι έκανα φέιγ βολάν διαβαθμισμένα έγγραφα» είπε και αμέσως πετάχτηκε ο κ. Βαρεμένος: «Εξαντλήθηκε το θέμα». «Με θίγει αυτό» επανήλθε ο Ανδρέας Λοβέρδος, με τον κ. Βαρεμένο να πετάγεται ξανά: «Εγώ προεδρεύω, δεν προεδρεύετε εσείς…».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να δικαιολογηθεί για την πράξη του, λέγοντας πως ζητούσε από την προηγούμενη Δευτέρα να ενημερωθεί από το προεδρείο της Βουλής για την πρέπουσα διαδικασία κατάθεσης απόρρητων εγγράφων.

«Πέρασε το λεπτό», τον διέκοψε και πάλι ο κ. Βαρεμένος, με τον Λοβέρδο να επιμένει πως δεν έχει ολοκληρώσει. «Αυτό δεν είναι δημοκρατία» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος, επικρίνοντας το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να απαντήσει στα ερωτήματα της ΝΔ ανέγνωσε από το βήμα της Βουλής το περιεχόμενο διαβαθμισμένων εγγράφων.

«Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι. Άλλο μπούλινγκ δεν δεχόμαστε» είπε μετά τα σχόλια του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ο κ. Βαρεμένος, δίνοντας το λόγο στον Θανάση Παπαχριστόπουλο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter