Ο «Λογιστής» Μπεν Άφλεκ έρχεται στη Nova!

Ο «Λογιστής» Μπεν Άφλεκ έρχεται στη Nova!

Η ταινία «Ο λογιστής», μία συγκλονιστική αστυνομική ταινία δράσης, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 27 Αυγούστου, στις 22:00

Η ταινία «The Accountant», περιγράφει τη ζωή του Κρίστιαν Γουλφ, ενός λαμπρού μαθηματικού, που πάσχει από Σύνδρομο Άσπεργκερ. Ο Κρίστιαν Γουλφ είναι ένας λαμπρός λογιστής αλλά και μαθηματική διάνοια, ο οποίος διατηρεί ως βιτρίνα ένα συνοικιακό λογιστικό γραφείο, κρατώντας τα βιβλία κάποιων εξαιρετικά επικίνδυνων εγκληματικών οργανώσεων. Με τη Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος να σφίγγει τον κλοιό, ο Κρίστιαν, αναλαμβάνει τα βιβλία ενός, φαινομενικά, νομοταγούς πελάτη, μίας εταιρείας ρομποτικής. Στην πορεία όμως της συνεργασίας τους, μια υπάλληλος ανακαλύπτει μια λογιστική απόκλιση εκατομμυρίων δολαρίων. Έτσι, όσο ο Κρίστιαν έρχεται πιο κοντά στην αλήθεια, τόσο ο αριθμός των πτωμάτων αρχίζει να αυξάνεται.

Πρόκειται για μία ταινία σκηνοθετημένη από τον Γκάβιν Ο’Κόνορ, ενώ το πρωταγωνιστικό κάστ πλαισιώνουν οι ταλαντούχοι Μπεν Άφλεκ, Άνα Κέντρικ, Τζέι Κέι Σίμονς, Τζον Μπέρνθαλ, στην αστυνομική ταινία δράσης που έρχεται αποκλειστικά στη Nova για να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!





Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter