Ο λόγος σας μας χόρτασε...

Χόρτασαν από χειροκρότημα οι «ήρωες με τις λευκές και πράσινες μπλούζες», αλλά η κυβέρνηση δεν δίνει λύση στο αίτημα ετών του νοσηλευτικού προσωπικού των δημόσιων νοσοκομείων για ένταξη στο καθεστώς των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων. Η πιο πρόσφατη απάντηση είναι του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση σε ερώτηση των βουλευτών του ΚΚΕ Γιάννη Γκιόκα, Λιάνας Κανέλλη, Χρήστου Κατσιώτη και Διαμάντως Μανωλάκου.

Στην απάντησή του ο κ. Βρούτσης (αριθ. πρωτ.: 1172-12.6.2020) ενημερώνει ότι «το αίτημα για ένταξη του νοσηλευτικού προσωπικού των δημόσιων νοσοκομείων ήδη εξετάζεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου μας». Για να προσθέσει και να ρίξει το άλλο μπαλάκι (και έμμεσο βέλος) για το επίδομα στον υπουργό Οικονομικών. Τι λέει; «Σε ό,τι αφορά τη χορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, αρμόδιο να σας απαντήσει είναι το συνερωτώμενο υπουργείο Οικονομικών». Εν αναμονή...

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.