Ο Λούλης συνεχίζει τις «αριστείες»: Προσέλαβε τη σύζυγο του στο Υπουργείο Τουρισμού

Ο Λούλης συνεχίζει τις «αριστείες»: Προσέλαβε τη σύζυγο του στο Υπουργείο Τουρισμού

Στην εποχή των ρουσφετιών και του βολέματος φαίνεται πως βρίσκεται ακόμη ο πρώην αλευροβιομήχανος και Γενικός Γραμματέας Τουρισμού Κώστας Λούλης, η σύζυγος του οποίου Ελένη Τζελέπογλου διορίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες ως μετακλητή υπάλληλος στο υπουργείο Τουρισμού.

Με την υπ. αριθμό 19125/24.10.2019 απόφαση του Υπουργού Τουρισμού, η Τζελέπογλου Ελένη του Σοφοκλή διορίστηκε από τις 10.9.2019, σε θέση μετακλητής υπαλλήλου, κατηγορίας ΔΕ και με ΜΚ 11, δηλαδή βασικό μισθό 1458 ευρώ, στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη. (ΦΕΚ 922/Υ.Ο.Δ.Δ./4.11.2019).

Kι όλα αυτά παρά την βαρύγδουπη εξαγγελία Μητσοτάκη, που απαγόρευσε στους υπουργούς του να προσλαμβάνουν συγγενείς πρώτου και δεύτερου βαθμού.

Η κα Τζελέπογλου όμως δεν είναι το μοναδικό ρουσφέτι στο υπουργείο, αφού όπως διαπιστώσαμε στο ίδιο ΦΕΚ δημοσιεύεται και ο διορισμός, της Δέσποινας Πρίνιας του Ιωάννη, υποψήφιας βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές στο νομό Κυκλάδων η οποία δεν κατάφερε να εκλεγεί καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση μεταξύ των συνυποψηφίων της με μόλις 1.729 σταυρούς.

 Kι όλα αυτά παρά την βαρύγδουπη εξαγγελία Μητσοτάκη, που απαγόρευσε στους υπουργούς του να προσλαμβάνουν συγγενείς πρώτου και δεύτερου βαθμού. Για τον υμνητή του δικτάτορα Παπαδόπουλου όμως φαίνεται πως γίνεται εξαίρεση…

Πηγή: magnesianews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter