O Μαδούρο στέλνει μήνυμα στους Αμερικανούς: Σταματήστε τον Τραμπ από ένα νέο Βιετνάμ (Video)

O Μαδούρο στέλνει μήνυμα στους Αμερικανούς: Σταματήστε τον Τραμπ από ένα νέο Βιετνάμ (Video)

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο facebook ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολά Μαδούρο προτρέπει τον αμερικανικό λαό να βάλει τέλος στις προθέσεις του προέδρου των ΗΠΑ προειδοποιώντας ότι υπάρχει ο κίνδυνος η Βενεζουέλα να γίνει ένα νέο Βιετνάμ.

Πρόκειται για ένα βίντεο διάρκειας τεσσάρων λεπτών, στο οποίο ο Νικολά Μαδούρο μιλάει Ισπανικά με αγγλικούς υπότιτλους, κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ ότι έχει δώσει εντολή στην Κολομβιανή μαφία να τον εκτελέσει. 

«Έχει δημιουργηθεί μια εκστρατεία για να δικαιολογήσει ένα πραξικόπημα στη Βενεζουέλα, το οποίο έχει προετοιμαστεί, χρηματοδοτηθεί και υποστηριχθεί ενεργά από τη διοίκηση του Ντόναλντ Τραμπ, λέει ο Μαδούρο και συνεχίζει: «Αν οι ΗΠΑ προτίθενται να εισβάλουν, θα έχουμε ένα Βιετνάμ χειρότερο από ό, τι μπορούν να φανταστούν. Ας μην επιτρέψουμε τη βία. Ας μην επιτρέψουμε ένα νέο Βιετνάμ στη Βενεζουέλα».

Η στάση της Ευρώπης δεν μένει στο απυρόβλητο καθώς ο Μαδούρο απορρίπτει το τελεσίγραφο της να προκηρύξει εκλογές στη χώρα μέσα σε διάστημα οκτώ ημερών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter