Ο μαγικός κόσμος της Yara

Ο μαγικός κόσμος της Yara

Παραμύθια με ιππότες, βασιλιάδες και βασίλισσες. Ποιος άραγε δεν έχει διαβάσει και ποιος δεν θα ήθελε να τα ζήσει πραγματικά; Να ανακαλύψει νέους κόσμους, να γνωρίσει νέους πολιτισμούς και όλα αυτά παρέα με την αγαπημένη του συνήθεια. Με τον καφέ του φυσικά!

Ο Γρηγόρης λανσάρει τη Yara Premium Arabica και κάνει τα παραμύθια να φαίνονται πραγματικότητα! Πρόκειται για το νέο εκλεκτό και πλούσιο χαρμάνι του, που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του καφέ και να μας σαγηνέψει ακριβώς όπως η Yara.

Γιατί η  Yara, σύμφωνα με ένα Βραζιλιάνικο μύθο, είναι μία όμορφη βασίλισσα των νερών του Αμαζονίου, που «σαγηνεύει» τους περαστικούς με τη φωνή της. Η δύναμη της Yara συμβολίζει την ένωση του καφέ με το νερό, δίνοντας ζωή στο άρωμα και τη γεύση του. Στην πραγματικότητα, η Yara του Γρηγόρη, είναι ένα πλούσιο χαρμάνι 100% Arabica, με κρεμώδες σώμα, ήπια οξύτητα και με μία ευχάριστη πινελιά σοκολάτας που κάνει τη διαφορά. Η ισορροπημένη γεύση του με τις ευχάριστες νότες καραμέλας και τα φρουτώδη αρώματα από εσπεριδοειδή, έρχονται για να απογειώσουν την εμπειρία του καφέ και να σαγηνεύσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του.

Ανακαλύψτε και εσείς το νέο χαρμάνι Yara Premium Arabica στα καταστήματα Γρηγόρης ή παραγγείλτε το online από το gregorys.gr ή μέσω της εφαρμογής e-order.Το θαυμαστό ταξίδι στον κόσμο του καφέ μόλις ξεκίνησε. Μην το χάσετε!

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter