Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν όντως παιδόφιλος, λέει η καμαριέρα του

Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν όντως παιδόφιλος, λέει η καμαριέρα του

Η Άντριαν ΜακΜάνους εργαζόταν ως προσωπική καμαριέρα του Μάικλ Τζάκσον στη Neverland επί τέσσερα χρόνια και δηλώνει ότι δεν έχει καμία αμφιβολία πώς ήταν παιδόφιλος και είχε κακοποιήσει δεκάδες παιδιά.

Όπως είπε στη DailyMail, ο Τζάκσον έφερνε νεαρά αγόρια στην κρεβατοκάμαρά του, ενώ η ίδια είχε μαζέψει πολλές φορές από το τζακούζι παιδικά εσώρουχα, αλλά και εσώρουχα του ίδιου του βασιλιά της ποπ, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, φιλούσε όλα τα αγοράκια στο στόμα.

Όπως υποστηρίζει ακόμη, έχει βρει βαζελίνη και ταμπόν δίπλα στο κρεβάτι του Μάικλ Τζάκσον αλλά και γενικότερα στο σπίτι, ενώ ο διάσημος καλλιτέχνης είχε εμμονή με τις φωτογραφίες παιδιών.

Η ίδια πρόσθεσε ότι δεν μίλησε γιατί ήταν το αφεντικό της και έπρεπε να κάνει το καθήκον της, αλλά, όπως είπε, αναρωτιόταν.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια, ο Μάικλ Τζάκσον βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του τη δεκαετία του 1990, αλλά μόλις άρχισε να ξεσπά το σκάνδαλο και να βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινικές διώξεις, οι κασέτες εξαφανίστηκαν από το σημείο όπου τις έκρυβε.

Τέλος, η ΜακΜάνους υποστηρίζει ότι οι σωματοφύλακες του Τζάκσον την απείλησαν ότι θα έβαζαν εκτελεστή να τη σκοτώσει αν προχωρούσε σε καταγγελίες για τα όσα ήξερε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter