Σκάνδαλο Novartis – Δίωξη Βαξεβάνη: Ο Μανιαδάκης επιβεβαιώνει ότι έφυγε από την Ελλάδα

Σκάνδαλο Novartis – Δίωξη Βαξεβάνη: Ο Μανιαδάκης επιβεβαιώνει ότι έφυγε από την Ελλάδα

Την αποκάλυψη του Κώστα Βαξεβάνη ότι ο Νίκος Μανιαδάκης έφυγε από την Ελλάδα για το Άσκοτ του Ηνωμένου Βασιλείου, επιβεβαίωσε ο ίδιος ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας της Novartis, μέσω του προσωπικού λογαριασμού στην διαδικτυακή πλατφόρμα linkedin. O Νίκος Μανιαδάκης έγραψε χαρακτηριστικά στο Linkedin του, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία, ότι διαμένει στο Άσκοτ της Αγγλίας, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis o οποίος είχε αποκαλύψει στο Documento ότι εκβιαζόταν από την τριάδα Γιάννη Στουρνάρα, Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελου Βενιζέλου, έφυγε για την Αγγλία, ενώ ο Κώστας Βαξεβάνης είχε προειδοποιήσει για τον κίνδυνο αυτό τη Δικαιοσύνη η οποία ωστόσο δεν φρόντισε να πράξει τα δέοντα ώστε ο Μανιαδάκης να κληθεί άμεσα και να δώσει απαντήσεις.

Ο Κώστας Βαξεβάνης είχε προειδοποιήσει συγκεκριμένα την ανακρίτρια του ειδικού δικαστηρίου, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, για τον κίνδυνο ο Μανιαδάκης να γίνει νέος Χριστοφοράκος, διαφεύγοντας στο εξωτερικό. Όπως κι έγινε, ήδη από την περασμένη Πέμπτη, ο Νίκος Μανιαδάκης βρίσκεται στο Άσκοτ της Αγγλίας. Το γεγονός αυτό πλέον επιβεβαιώνεται και από τον ίδιο τον Μανιαδάκη.

Η εξέλιξη αυτή βεβαίως, κάθε άλλο παρά μη αναμενόμενη ήταν. Παρόλα αυτά η Δικαιοσύνη δεν έκανε απολύτως τίποτα για να την αποτρέψει. Το ακόμη χειρότερο είναι ότι η Δικαιοσύνη κωφεύει και δεν πράττει απολύτως τίποτα σε σχέση με τις συνταρακτικές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών που αφορούν τον Μανιαδάκη και οι οποίες καταρρίπτουν συθέμελα το αφήγημα της σκευωρίας.

Ο εκδότης του Documento είχε ζητήσει ήδη από την περασμένη εβδομάδα από την ανακρίτρια του ειδικού δικαστηρίου να διαβιβάσει όλα τα αποκαλυπτικά στοιχεία αναφορικά με τον διπλό και ύποπτο ρόλο του καθηγητή Μανιαδάκη, τα οποία της έχει καταθέσει, με βάση το άρθρο 38 του Ποινικού Κώδικα στην Εισαγγελία. Κι αυτό γιατί όπως κατέθεσε ο Κώστας Βαξεβάνης, επικαλούμενος δημοσιογραφικές πληροφορίες, υπήρχε κίνδυνος διαφυγής του Μανιαδάκη στο εξωτερικό. Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες του εκδότη του Documento επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας: ο Νίκος Μανιαδάκης ελάχιστα 24ωρα μετά βρισκόταν στο εξωτερικό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter