Ο Μανόλης Καψής βλέπει τη δημοσιογραφία “α λα καρτ” στον ύπνο του!

Ο Μανόλης Καψής βλέπει τη δημοσιογραφία “α λα καρτ” στον ύπνο του!

Ο καθένας βέβαια μπορεί να βλέπει ό,τι θέλει και να ποστάρει ό,τι θέλει, αλλά αφού είναι δημόσια ο καθένας έχει το δικαίωμα στην κριτική.

Τι τον απασχολεί περισσότερο τον Μανόλη Καψή; Η ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ, η απεμπόληση των εθνικών μας συμφερόντων, η κατάσταση στη Θεσσαλία ή ο ευτελισμός της Δημοκρατίας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη που προσπαθεί να εκβιάσει για να κερδίσει ψήφους;

Είναι λογικό να έχει προβληματιστεί με την κατάσταση στη Μέσh Ανατολή. Ίσως να έπρeπε να σκέφτεται πως φτάσαμε ως εδώ και πόσες χιλιάδες άμαχοι βρήκαν τραγικό θάνατο.

Αλλά τον Μανόλη Καψή τον ενδιαφέρει τι γράφει η Αυγή για μια είδηση που ακόμα αμφισβητείται.

Με απλά λόγια στον ύπνο του βλέπει τον εφιάλτη της αριστεράς:

«Πήρα την #αυγή να δω αν φιλοξενεί στις σελίδες της την απίστευτη είδηση της σφαγής των μωρών στο Κιμπούτς, αλλά τι έκπληξη. Δεν υπήρχε ούτε μια αναφορά. Αλλά η μουσική διαδήλωση κατά Μενδώνη είναι στην πρώτη σελίδα. Βρε άντε να χαθείτε #Ισραήλ»

Καλό είναι να μην χάνεται στην παραπληροφόρηση. Η είδηση δεν έχει διασταυρωθεί και δεν επιβεβαιώνεται ούτε από το αρμόδιο υπουργείο του Ισραήλ

«Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού είπε στο Anadolu την Τρίτη ότι ο ισραηλινός στρατός δεν έχει πληροφορίες που να επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς ότι «η Χαμάς αποκεφάλισε μωρά». «Είδαμε τις ειδήσεις, αλλά δεν έχουμε λεπτομέρειες ή επιβεβαίωση για αυτό», είπε ο εκπρόσωπος.

Αυτά αναφέρονται στην επίσημη σελίδα του Anadolu.


«Οι Αμυντικές Δυνάμεις δεν μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν έναν φρικτό ισχυρισμό ότι η Χαμάς αποκεφάλισε μωρά κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης το Σαββατοκύριακο, δήλωσε εκπρόσωπος του στρατού στο The Intercept την Τρίτη. Ο ισχυρισμός έγινε viral, και έγινε πρωτοσέλιδο πτυχή μιας σφαγής που άφησε νεκρούς περισσότερους από 1.000 Ισραηλινούς», αναφέρει η ιστοσελίδα The Intercept.

«Προσοχή! Πολλοί ισχυρισμοί κυκλοφορούν, επαναλαμβάνονται από Αμερικανούς αξιωματούχους και ενισχύονται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τα εγκλήματα της Χαμάς, συμπεριλαμβανομένων των αποκεφαλισμών/βιασμών. Ο στρατός της ISR δεν επιβεβαίωσε αυτούς τους ισχυρισμούς. Η δημοσιοποίηση ανεπιβεβαίωτων πληροφοριών ενέχει τον κίνδυνο κλιμάκωσης των εντάσεων και θέτει σε κίνδυνο ζωές σε ένα εκούσιο πλαίσιο.» γράφει στο Χ η Francesca P. Albanese, Ειδική εισηγήτρια των Ηνωμένων Εθνών για τα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη.

Πώς να γράψεις κάτι το οποίο δεν διασταυρώνεται; Παραμένει άγνωστο τι και σε ποια έκταση έχει συμβεί. Εκτός και αν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα…

Ωστόσο ας είναι βέβαιος πως όταν επιβεβαιωθεί το Dcoumento θα το γράψει. Το αυτό πιστεύουμε θα κάνει και η Αυγή.

Εμείς ευχόμαστε να μην έχει γίνει αυτό το φρικτό έγκλημα…

Ίσως μερικοί να το επιθυμούσαν…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter