Θάνατος παιδιών Πάτρα: Η Ρούλα «καρφώνει» το Μάνο και τον πατέρα του μέσα από τη φυλακή

Θάνατος παιδιών Πάτρα: Η Ρούλα «καρφώνει» το Μάνο και τον πατέρα του μέσα από τη φυλακή

Πολλά ερωτήματα εγείρονται από όσα ανέφερε μέσα από τη φυλακή στην τηλεόραση του Star η Ρούλα Πισπιρίγκου σχετικά με το σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη και τον πεθερό της. Ερωτήματα που έχουν να κάνουν με πιθανή εμπλοκή τόσο του συζύγου της ή ακόμη και του πεθερού της ,μετά και όσα είπε στην τηλεφωνική της συνέντευξη, αλλά αυτό είναι κάτι που θα δείξει η αστυνομική έρευνα.

Συγκεκριμένα η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι ο σύζυγός της και πατέρας των τριών κοριτσιών θα υποστηρίξει την κατηγορία εναντίον της.

Διαβάστε επίσης: Ο άγριος τσακωμός της Ρούλας και του Μάνου – Είχαν πιαστεί στα χέρια

«Μίλησα σήμερα το πρωί και μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να τον πάρουν για δουλειά και να μπορέσει να έχει χρήματα για να μου δίνει. Απ’ ότι κατάλαβα, θα πει ότι «εγώ θα πω αυτά που είδα με τα μάτια μου κι από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω». Ότι «για να το λέτε εσείς, εσείς θα πείτε την ποινή της και θα το αποδείξετε αυτό που λέτε ότι ισχύει, όχι εγώ» ανέφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου και κατηγορούμενη για το φόνο του ίδιου της του παιδιού.

Η Πισπιρίγκου δεν φαίνεται να είναι ευχαριστημένη με αυτή την εξέλιξη. «Όχι βέβαια» λέει στο δημοσιογράφο του Star «Μου λέει μα δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου». Του λέω «είσαι με τα καλά σου παιδάκι μου; Έχεις καταλάβει πού είμαι;»

Στη συνέχεια η Πισπιρίγκου αναφέρει κάτι σε μια αποστροφή του λόγου της το οποίο εγείρει ερωτήματα.

«Έχουνε πέσει όλοι πάνω μου να με φάνε», μου λέει, «με διώξανε από τη δουλειά». Και του λέω «σοβαρολογείς; Έχεις καταλάβει πού είμαι;». Μου λέει «ναι, κι εγώ τι να κάνω; Να βάλουν κι εμένα και τον πατέρα μου μέσα;».

Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι για ποιο λόγο ο Μάνος Δασκαλάκης φοβάται για τυχόν προφυλάκισή τόσο του ίδιου όσο και του πατέρα του; Γνωρίζουν κάτι και συγκαλύπτουν; Μήπως είχαν και οι ίδιοι κάποιο ρόλο στην όλη υπόθεση; Όλα αυτά είναι κάτι που θα πρέπει να απαντήσει η αστυνομική έρευνα.

Επίσης η Πισπιρίγκου σημείωσε πως το μέλημά του συζύγου της σε αυτή τη φάση είναι να μην πάει φυλακή, ενώ παράλληλα αναφέρει πως δεν πρόκειται καν να την επισκεφτεί στη ΓΑΔΑ.

«Εδώ του είπα ότι αφού θα έρθει Αθήνα να έρθει να με δει, μου λέει «τι λες, είσαι με τα καλά σου να περάσω απ’ όλα τα κανάλια να δουν ότι έρχομαι να σε δω;». Κι όταν θα καταθέσω αυτό το πράγμα, να ξέρεις ότι απαγορεύεται να έρθω να σε βλέπω, όπου κι αν είσαι» .

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter