Ο Μαντάς σχολιάζει την αφωνία της ΝΔ για τις αποκαλύψεις του Documento

Ο Μαντάς σχολιάζει την αφωνία της ΝΔ για τις αποκαλύψεις του Documento

«Θεωρώ αναγκαίο, αυτονόητο, ότι χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση η αποκάλυψη του Documento» δήλωσε μεταξύ άλλων στο documentonews.gr ο Χρήστος Μαντάς, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθέτει επιπλέον: «δεν θεωρώ καθόλου τυχαίο, ότι τα ερωτήματα που προκύπτουν από ανάλογες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις, συστηματικά δεν βρίσκουν καμιά επί της ουσίας απάντηση στο δημόσιο διάλογο, από τη πλευρά της ΝΔ. Όμως η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός»

Όλη η δήλωσή του Χρήστου Μαντά:

«Θεωρώ αναγκαίο, αυτονόητο θα έλεγα, ότι χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση από τους αρμόδιους θεσμούς, η αποκάλυψη του Κυριακάτικου Documento ότι δηλαδή η offshore εταιρεία Velvet Success SA με έδρα τον Παναμά και άγνωστο ιδιοκτήτη εμφανίζεται να χρηματοδοτεί τόσο τις επιχειρήσεις της Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη όσο και την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Ταυτόχρονα δεν θεωρώ καθόλου τυχαίο, ότι τα ερωτήματα που προκύπτουν από ανάλογες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις, συστηματικά δεν βρίσκουν καμιά επί της ουσίας απάντηση στο δημόσιο διάλογο, από τη πλευρά της ΝΔ. Όμως η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter