Ο Μαρινάκης «βάλλεται», ο Σταμάτης «αγνοείται»

Ο Μαρινάκης «βάλλεται», ο  Σταμάτης «αγνοείται»

Αισθητή είναι η απουσία του βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ, Δημήτρη Σταμάτη από την «παράσταση υπακοής» που ανεβάζει, εδώ και μερικούς μήνες, το κόμμα της ΝΔ, προς τιμήν του Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Διότι το να βγαίνει ο τηλεπωλητής αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνης Γεωργιάδης, και να στηρίζει τον επιχειρηματία Μαρινάκη μπορεί και να του κάνει και ζημιά. Το να μην βγαίνει όμως ο στενός συνεργάτης του Αντ. Σαμάρα, για να πει δυο καλές κουβέντες για τον καλό του φίλο Βαγγέλη Μαρινάκη, τώρα που ο επιχειρηματίας περνά δύσκολες στιγμές, είναι απορίας άξιον για τους παροικούντες την γαλάζια Ιερουσαλήμ. 

Εξάλλου ποιος μπορεί μέσα στη ΝΔ να ξεχάσει πως επί συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ο Βαγγέλης Μαρινάκης έπινε τακτικά τον καφέ του στο Μαξίμου με τον τότε υπουργό Επικρατείας Δ. Σταμάτη. Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα θρυλούνταν εκείνη την περίοδο ο υπουργός Σταμάτης λάμβανε πολύ σοβαρά υπόψη τη γνώμη του επιχειρηματία Β. Μαρινάκη για πλήθος θεμάτων. 

Πολιτικά και επιχειρηματικά. Η εκτίμηση όμως ήταν αμοιβαία. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι την εποχή που μέσα ενημέρωσης φιλικά προσκείμενα στον κ. Μαρινάκη χτυπούσαν κάθε μέρα τον Σαμαρά σαν το χταπόδι, τον Δημήτρη Σταμάτη δεν τον άγγιξαν ποτέ και για κανένα λόγο. «Ο Δημήτρης είναι φίλος του προέδρου» έλεγαν στενοί συνεργάτες του Β. Μαρινάκη, με αποτέλεσμα να έχει δημοσιογραφική «ασυλία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter