Ο Μαρινάκης ήταν ο πρώτος επισκέπτης στο Μαξίμου μετά την ορκωμοσία του πρωθυπουργού

Ο Μαρινάκης ήταν ο πρώτος επισκέπτης στο Μαξίμου μετά την ορκωμοσία του πρωθυπουργού

Ο εφοπλιστής και στενός φίλος της ΝΔ αλλά και της οικογένειας Μητσοτάκη, Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν –όπως αναφέρουν πληροφορίες- ο πρώτος που επισκέφθηκε το Μέγαρο Μαξίμου μετά την ορκωμοσία του πρωθυπουργού.

Ο κ. Μαρινάκης έφτασε στο Μαξίμου το απόγευμα της Δευτέρας λίγο μετά τις 17:30 κι ενώ ακόμη δεν είχε καν ανακοινωθεί το νέο κυβερνητικό σχήμα, αφού ήταν σε εξέλιξη η συγκρότησή του.

Η επίσκεψη του γνωστού εφοπλιστή και καναλάρχη αποδεικνύει με απτό τρόπο την ιδιαίτερα στενή σχέση του με τον πρωθυπουργό αλλά και τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες το απόγευμα κι ενώ ολοκληρωνόταν η συγκρότηση της νέας κυβέρνησης, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μητσοτάκης ήρθε σε σύγκρουση με άλλον γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία, ο οποίος δυσαρεστήθηκε σφόδρα από το κυβερνητικό σχήμα και συγκεκριμένα από την απουσία κάποιων εμβληματικών ονομάτων.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο κ. Μαρινάκης μία μέρα πριν τις εκλογές είχε βγάλει ακόμα μία ανακοίνωση-οχετό κατά του Αλέξη Τσίπρα ενώ δεν έχει αρνηθεί ότι είναι χορηγός της ΝΔ, όπως φαίνεται ότι και η ΝΔ είναι αρωγός του στις περιπέτειες που αντιμετωπίζει…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter