Ο Μαρινάκης προσπαθεί ξανά να πτωχεύσει το «Βήμα FM» και να μην πληρώσει αποζημιώσεις – Καταγγελία της ΕΤΕΡ

Ο Μαρινάκης προσπαθεί ξανά να πτωχεύσει το «Βήμα FM» και να μην πληρώσει αποζημιώσεις – Καταγγελία της ΕΤΕΡ

Νέα προσπάθεια πτώχευσης της εταιρείας που λειτουργούσε το «Βήμα FM» από την ALTER EGO, στην οποία και ανήκει κατά 99,75%(!), καταγγέλλει η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της, «την ερχόμενη Δευτέρα 17η Σεπτεμβρίου συζητείται στις 09.00, στην αίθουσα 202 του κτιρίου 11, στο Πρωτοδικείο Αθηνών (πρώην Σχολή Ευελπίδων) η νέα αίτηση της ALTER EGO ΜΜΕ Α.Ε. για ορισμό διοικητικού συμβουλίου με αποκλειστικό σκοπό την πτώχευση της εταιρείας που είχε και λειτουργούσε τον ραδιοσταθμό «Βήμα fm».

Η Ένωσή μας θα είναι παρούσα υπερασπιζόμενη τα μέλη της, καθώς σε περίπτωση που συμβεί αυτό που αιτείται η ALTER EGO, όλοι οι εργαζόμενοι θα χάσουν μισθούς και αποζημιώσεις πολλών ετών. Μαζί μας θα είναι και η Ομοσπονδία μας, η ΠΟΣΠΕΡΤ, καθώς και τα Σωματεία της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ που έχουν εργαζόμενους σε επίσχεση εργασίας στην εν λόγω εταιρεία. Συγχρόνως αρωγός μας θα είναι η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αθηνών.

H περίπτωση του συγκεκριμένου ραδιοσταθμού και οι χειρισμοί της μεγαλομετόχου ALTER EGO ΜΜΕ Α.Ε. αποτελούν ένα σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με αποκλειστικό υπεύθυνο τον ιδιοκτήτη της παραπάνω εταιρείας Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο προαναφερόμενος, με την ίδια εταιρεία, δραστηριοποιείται στο χώρο των ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια και έχει στην κατοχή του μεγάλο αριθμό έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων, ενώ ταυτόχρονα επηρεάζει άλλα τόσα.

Ζητά, με κυνικό μάλιστα τρόπο, από την Ελληνική Δικαιοσύνη να αποφασίσει έτσι ώστε να μην πληρώσει τα οφειλόμενα στους εργαζόμενους, στα Ασφαλιστικά Ταμεία και το Δημόσιο.

Την Δευτέρα οι εργαζόμενοι του ραδιοσταθμού «Βήμα fm» θα είναι εκεί μαζί με τα Σωματεία και το Ελληνικό Δημόσιο ώστε να αναδείξουμε τα παραπάνω και να ζητήσουμε το προφανές από την πλευρά Μαρινάκη, δηλαδή να αναλάβει τις ευθύνες της εταιρείας του.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter