Ο Μαρκόπουλος το πιστεύει: Ξεκάθαρη και κρυστάλλινη η διαχείριση των voucher

Ο Μαρκόπουλος το πιστεύει: Ξεκάθαρη και κρυστάλλινη η διαχείριση των voucher

Παρά το σάλο που έχει προκαλέσει η σκανδαλώδης διανομή κονδυλίων για τα ευτελή voucher αλά google translate, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος πιστεύει ότι η κυβερνητική διαχείρισή είναι «ξεκάθαρη και κρυστάλλινη».

Μιλώντας στη συνεδρίαση των συναρμόδιων Επιτροπών της Βουλής για την κύρωση μίας ακόμη Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, ο εισηγητής της ΝΔ και πρώην δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος υπεραμύνθηκε των πρακτικών του υπουργείου Εργασίας, παριστάνοντας ότι δεν είδε ή δεν άκουσε τις σφοδρές επικρίσεις των επιστημόνων για τα προγράμματα τηλε-κατάρτισης μέσω Κ.Ε.Κ. «ημετέρων».

Αρχικά, ο Δ. Μαρκόπουλος υποστήριξε ότι η χρήση των voucher υπήρχε και επί ΣΥΡΙΖΑ. Αν και το documentonews.gr αποκάλυψε έγγραφο της Κομισιόν σύμφωνα με το οποίο οι επιστήμονες θα μπορούσαν να λάβουν 800 ευρώ μέσω ΕΣΠΑ χωρίς μεσάζοντες, ο εισηγητής της συμπολίτευσης ισχυρίστηκε: «Κάποιοι θέλουν να επιβαρυνθεί το δημόσιο ταμείο ενώ υπάρχουν λιμνάζοντα κονδύλια». Μάλιστα, χαρακτήρισε τον τρόπο διαχείρισης των κονδυλίων «ξεκάθαρο και κρυστάλλινο».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter