Ο Ματιέ Βαλμπουενά και του χρόνου στον Ολυμπιακό

Ο Ματιέ Βαλμπουενά και του χρόνου στον Ολυμπιακό

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του 36χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού, Ματιέ Βαλμπουενά με τον Ολυμπιακό, οδήγησαν τον Β. Μαρινάκη να ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους» για έναν ακόμη χρόνο!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Βαλμπουενά που έμεινε ελεύθερος από την Φενερμπαχτσέ και ο Γάλλος άσος δικαίωσε απόλυτα τους Πειραιώτες αφού αποδείχθηκε ηγέτης της ομάδας και κάλυψε πλήρως το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Φορτούνη. Με οκτώ γκολ και 18 ασίστ ο Γάλλος άσος είναι ο ποδοσφαιριστής που αποτελεί βαρόμετρο στην απόδοση του Ολυμπιακού κι αυτός που εντυπωσιάζει άπαντες στον σύλλογο.

Πρόσφατα ο Βαλμπουενά σε δηλώσεις του τόνισε πως θέλει να μείνει στην ομάδα και του χρόνου. Παράλληλα στον Ολυμπιακό είναι ενθουσιασμένοι με την προσφορά του κι έτσι η συμφωνία δεν άργησε να κλείσει. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και οριστικά ο Ματιέ Βαλμπουενά θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Γάλλος άσος είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και δεν χρειάστηκαν παρά ελάχιστα λεπτά για να κλείσει η συμφωνία.

Λίγο μετά τη συμφωνία ο Βαλμπουενά δήλωσε: «Έχω έρθει σε προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο. Κάναμε μία συζήτηση για επέκταση του συμβολαίου μου γι’ ακόμη ένα χρόνο. Είμαι πολύ περήφανος, είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι ήρθα για να τα δώσω όλα. Ξέρω ότι υπήρχε αμφισβήτηση για την ηλικία και τους τραυματισμούς.

Από την πρώτη στιγμή ήμουν σίγουρος ότι θα συνεχίσω να τα δίνω όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Νιώθω ότι αποδίδω καλά, μπορώ να ανταπεξέλθω με τον καλύτερο τρόπο. Φαίνεται και στο πρόσωπο μου, είμαι ικανοποιημένος. Έχω έναν πολύ καλό προπονητή, έχω βρει μία αληθινή οικογένεια»

Και κατέληξε: «Θα κάνω τα πάντα για τον πρόεδρο, για τον προπονητή μας, για όλη τη διοίκηση για όσους με εμπιστεύτηκαν. Θέλω να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη αποδίδοντας όσο πιο καλά γίνεται στον αγωνιστικό χώρο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter