Ο Μελ Μπρουκς στα 95 του φτιάχνει τη συνέχεια της «Ιστορίας του κόσμου»

Ο Μελ Μπρουκς στα 95 του φτιάχνει τη συνέχεια της «Ιστορίας του κόσμου»

Τι κι αν έχει 25 χρόνια να πιάσει την κάμερα; Ο Μελ Μπρουκς επιστρέφει στο σινεμά και υπόσχεται να μας διασκεδάσει και πάλι.

Ο Μελ Μπρουκς ετοιμάζεται να γυρίσει το σίκουελ του “History of the World: Part I” (στις ελληνικές αίθουσες προβλήθηκε ως «Η τρελή ιστορία του κόσμου») που ενθουσίασε ή/και τρόμαξε τους Εβραίους το 1981 όταν παρουσίασε μεταξύ άλλων μια χαρούμενη μουσική άποψη για την Ισπανική Ιερά Εξέταση.

Η συνέχεια εκείνης της θεοπάλαβης κωμωδίας θα προβληθεί στο Hulu και θα αποτελεί μια συρραφή από κωμικά σκετς όπως συνέβη και με το πρωτότυπο φιλμ αναφέρει το Variety στο ρεπορτάζ του. Ο 95χρονος Μπρουκς εκτός από σκηνοθέτης – η τελευταία φορά που βρέθηκε πίσω από την κάμερα ήταν το 1995 με το «Δράκουλας: Νεκρός και μ’ αρέσει» όπου υποδυόταν τον Βαν Χέλσινγκ ενώ ο απέθαντος κόμης ήταν Λέσλι Νίλσεν- θα εκτελεί χρέη παραγωγού ενώ θα υπογράφει και το σενάριο. Η παραγωγή έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το 2022.

«Ανυπομονώ να πω για άλλη μια φορά την αληθινή αλήθεια για όλες τις ψεύτικες ιστορίες και για τη φασαρία που ο κόσμος πιστεύει ότι είναι Ιστορία!» είπε ο Μπρουκς στο Variety ό οποίος είχε παίξει αρκετούς ρόλους στην αρχική «Ιστορία», συμπεριλαμβανομένου του Ισπανού ιεροεξεταστή Torquemada στο μνημειώδες σκετς της Ιεράς Εξέτασης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter