Ο Μένιος Φουρθιώτης, το νέο επαγγελματικό του βήμα και οι… προδότες

Ο Μένιος Φουρθιώτης, το νέο επαγγελματικό του βήμα και οι… προδότες

Ένας κύκλος έκλεισε και ένας νέος ανοίγει για το Μένιο Φουρθιώτη ο οποίος φαίνεται πως προχωράει σε νέα επαγγελματικά βήματα μετά το τέλος του από το Open TV και την εκπομπή «Αποκαλυπτικά». 

Την πληροφορία αυτή γνωστοποίησε ο ίδιος τόσο μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο στο προσωπικό του blog στο οποίο αναφέρει ότι προχωράει στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα. 

Επίσης, ο Μένιος Φουρθιώτης δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χθες Δευτέρα αποκαλύπτοντας ότι θα έχει καθημερινή εκπομπή από Δευτέρα έως Παρασκευή, αλλά και κάθε Σαββατοκύριακο με τα «Αποκαλυπτικά» που όλοι ξέρουμε, χωρίς ωστόσο να αναφέρει ποια θα είναι η νέα του τηλεοπτική στέγη

«Οι προδότες φιλούσαν υπέροχα …»

Πέρα όμως από τα νέα του επαγγελματικά βήματα, ο παρουσιαστής στο κείμενό του αναφέρεται και σε όλους εκείνους που τον πρόδωσαν. Όπως αναφέρει ο ίδιος, άνθρωποι που ευεργετήθηκαν από τον ίδιο και έγιναν γνωστοί εξαιτίας του, τελικά τον πρόδωσαν και τον αποκαλούν… «Άθλιο Μένιο»

«Είναι καιρός τώρα που άνθρωποι που ευεργετήθηκαν από μένα πολλαπλώς , άνθρωποι που θα μπορούσαν να είναι στα “αζήτητα” , απαξιωμένοι στους τηλεοπτικούς σταθμούς που βρισκόντουσαν , άνθρωποι που όταν τους κάλεσα και ήρθαν κοντά μας σ’ έναν τηλεοπτικό σταθμό που ξεκινούσε από το μηδέν, με περιφέρουν τώρα στις κουβέντες τους σαν “ τον “Αθλιο Μένιο”» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενό του

«Ο κύκλος όχι απλώς δεν έκλεισε, αλλά μόλις άρχισε, παρά το γεγονός ότι οι προδότες φιλούσαν υπέροχα.

Το γεγονός ότι είμαι παρορμητικός άλλες φορές έχει λειτουργήσει ως προτέρημα και άλλοτε ως ελάττωμα. Οι πολύ λίγοι που με αγαπάνε ειλικρινά με συμβούλευσαν να “κρατήσω αποστάσεις” . Οι “αποστάσεις “ όμως είναι καλές για τους διπλωμάτες και εγώ διπλωμάτης δεν υπήρξα ποτέ ούτε θέλω να γίνω.

Είμαι άνθρωπος με πολλά ελαττώματα και λίγα προτερήματα.

Είμαι άνθρωπος που έκανα λάθη και τ’ αναγνώρισα και τα πλήρωσα τοις μετρητοίς μαζί με τις προσαυξήσεις. Σήμερα , λίγο πριν να σας αναγγείλω το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα ,επιλέγω για μία ακόμη φορά να μοιραστούμε αλήθειες.

Είναι καιρός τώρα που άνθρωποι που ευεργετήθηκαν από μένα πολλαπλώς , άνθρωποι που θα μπορούσαν να είναι στα “αζήτητα” , απαξιωμένοι στους τηλεοπτικούς σταθμούς που βρισκόντουσαν , άνθρωποι που όταν τους κάλεσα και ήρθαν κοντά μας σ’ έναν τηλεοπτικό σταθμό που ξεκινούσε από το μηδέν, με περιφέρουν τώρα στις κουβέντες τους σαν “ τον “Αθλιο Μένιο” .

Την προσπάθειά μου εκείνη που πολλοί την θεωρούσαν μάταιη, βέβαιοι ότι η “πίτα “ της τηλεθέασης είχε μοιραστεί και δεν υπήρχε “ χώρος “, την “αγκάλιασε “ το τηλεοπτικό κοινό αλλά και οι διαφημιστικές εταιρείες .

Το EPSILON TV το οποίο διηύθυνα, καθιέρωσε ζώνες, δημιούργησε συνήθειες στους τηλεθεατές , με “αιχμή του δόρατος” την εκπομπή μου “ Αποκαλυπτικά “ η οποία στην ζώνη του Σαββατοκύριακου είχε τεράστια ανταπόκριση στο τηλεοπτικό κοινό , μια ανταπόκριση που εκτός από τους δείκτες τηλεθέασης που αφορούσαν σε εκατομμύρια ανθρώπων που την παρακολουθούσαν , που ακόμη και οι πλέον δύσπιστοι και κακοήθεις θα παραδεχτούν την επιτυχία της τόσο σε τηλεθέαση, όσο και σε παρεμβατικότητα, διότι η αγάπη του τηλεοπτικού κοινού είναι αυτή που την είχε «αγκαλιάσει» όλα αυτά τα χρόνια και αυτό φάνηκε όχι μόνο από τα ποσοστά τηλεθέασης αλλά και στην ευαισθητοποίηση των πολιτών όταν με αφορμή την τραγωδία στο “Μάτι “ μέσα σε λιγότερο από τρεις ώρες συλλέξαμε το ποσό των 107.427,84 ευρώ που κατατέθηκε στον λογαριασμό που έχει ορίσει για τους πυρόπληκτους το Υπουργείο Οικονομικών.

Εκείνη την εκπομπή που έφερε τεράστια διαφημιστικά έσοδα στο κανάλι και έκανε διπλάσια νούμερα τηλεθέασης ξεπερνώντας ακόμα και το 22 % την ώρα προβολής της , παρέλαβε το Open Βeyond για να την “κακοποιήσει “ που παρά την δυσφήμηση μου η οποία ήταν συνεχόμενη από την αρχή προβολής της εκπομπής στις 8 Σεπτεμβρίου 2018, το κοινό ανταποκρίθηκε και έδωσε ποσοστά τηλεθέασης 4 φορές περισσότερα από τον μέσο όρο του καναλιού Open Beyond.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter