Ο Μεντβέντεφ τρολάρει τη Δύση με εξωφρενικές προβλέψεις για το 2023

Ο Μεντβέντεφ τρολάρει τη Δύση με εξωφρενικές προβλέψεις για το 2023

Την οδό της πρόκλησης κατά της Δύσης επέλεξε για ακόμη μια φορά ο ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και νυν αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της χώρας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, καταφεύγοντας μέσω διαδικτύου σε μια σειρά εξωφρενικών προβλέψεων για το 2023.

«Σε όλους αρέσει να κάνουν προβλέψεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς» γράφει συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο Twitter o Ντμίτρι Μεντβέντεφ και προβλέπει μεταξύ άλλων πόλεμο μεταξύ Γερμανίας και Γαλλίας και εμφύλιο στις ΗΠΑ που θα οδηγήσει τον μεγιστάνα Έλον Μασκ στον Λευκό Οίκο.

Στη λίστα με τις προβλέψεις του για το 2023, που ανήρτησε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Telegram και στο Twitter, προέβλεψε επίσης την επανένταξη της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αποτέλεσμα την κατάρρευση της τελευταίας.

Ο Έλον Μασκ, αφεντικό της Tesla και ιδιοκτήτης του Twitter, δεν δίστασε να απαντήσει στην πρόβλεψη ότι θα γίνει ένοικος του Λευκού Οίκου, απαντώντας με ένα tweet «Επικό νήμα [σ.σ. αναρτήσεων]!!», αν και επέκρινε επίσης ορισμένες από τις προβλέψεις του Μεντβέντεφ.

Πηγή: AFP, Reuters

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter