Ο Μέσι γαμπρός στις 30 Ιουνίου – Στην Αργεντινή θα γίνει ο γάμος (Photos)

Ο Μέσι γαμπρός στις 30 Ιουνίου – Στην Αργεντινή θα γίνει ο γάμος (Photos)

Το παίρνει το κορίτσι στις 30 Ιουνίου ο Λιονέλ Μέσι! Χρόνια «αστεφάνωτη» είχε την Αντονέλα Ροκούτσο ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, αφού ένας γάμος απαιτεί προετοιμασία και το πρόγραμμα του «Βασιλιά Λίο» ήταν κλεισμένο. Τώρα που έφτασε η ώρα, αποφάσισαν μάλιστα να μην αφήσουν τις «μικρότητες» να χαλάσουν την λαμπρή τελετή που θα γίνει στην Αργεντινή.

Εξομαλύνθηκαν οι σχέσεις της Αντονέλα και της Σακίρα κι έτσι η διάσημη Κολομβιανή ποπ σταρ θα βρίσκεται στις 30/6 στο Ροζάριο, παρέα βέβαια με τον Ζεράρ Πικέ. Οι δυο ποδοσφαιριστές γνωρίζονται από τα 13 όταν ήταν μαζί στις ακαδημίες της «Μπάρτσα» και θα ήταν κρίμα μια τέτοια φιλία να κινδυνέψει μόνο και μόνο για το… ερωτικό παρελθόν του Πικέ, ο οποίος «τα είχε» με μια φίλη της Αντονέλα, πριν γνωρίσει τη Σακίρα.

Ολοι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα είναι καλεσμένοι, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία ο μεγάλος απών θα είναι ο αρχηγός, Αντρές Ινιέστα. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος, πάντως δεν έχει ακουστεί το παραμικρό για προβλήματα στις σχέσεις τους.

Ο Λίο και η Αντονέλα γνωρίζονται από παιδιά, έχουν δεσμό εδώ και δέκα χρόνια και έχουν ήδη αποκτήσει δύο παιδιά, τον Τιάγκο (4) και τον Ματέο (2).

Τέλος, το ζευγάρι μαζί με την πρόσκληση γάμου, ζητά από τους καλεσμένους αντί για τα παραδοσιακά δώρα να καταθέσουν χρήματα στο κοινοφελές ίδρυμα του Λιονέλ Μέσι που εδώ και χρόνια αναπτύσσει πολύ έντονη φιλανθρωπική δραστηριότητα.

https://www.instagram.com/p/xxHwdAPM8K/

https://www.instagram.com/p/BQ_danhFTof/

Feliz cumple mi vida !!!! Te amamos

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

https://www.instagram.com/p/BJ825JrDpnF/

Hoy pasamos a conocer el restaurante bellavista !!! Linda noche !!

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

https://www.instagram.com/p/3Cbv9NvM1d/

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter