Ο Μητροπολίτης Μόρφου ξέρει πώς «δημιουργούνται» οι ομοφυλόφιλοι: Από το πως κάνουν σεξ οι γονείς (Video)

Ο Μητροπολίτης Μόρφου ξέρει πώς «δημιουργούνται» οι ομοφυλόφιλοι: Από το πως κάνουν σεξ οι γονείς (Video)

Δεν φανταζόμαστε να είστε τίποτα άσχετοι και να νομίζετε ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι αρρώστια, δεν είναι κάτι επίκτητο, δεν είναι καταδικαστέα και δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση για την «ύπαρξή» της, ε;

Αν πάλι είστε, ιδού το φως το αληθινό, δια στόματος Μητροπολίτη Μόρφου, ο οποίος διαθέτει τη σωστή, δοκιμασμένη και αλάθητη επιστημονική εξήγηση: Την άποψη του Άγιου Πορφύριου για το θέμα.

Σύμφωνα λοιπόν με την άποψη του Αγίου, την οποία ασπάζεται και μεταφέρει στο φιλομαθές ποίμνιο ο Μητροπολίτης, είναι απλός ο λόγος που ωθεί κάποιον στην ομοφυλοφιλία: Οι γονείς του έκαναν πρωκτικό σεξ όταν η μητέρα ήταν έγκυος.

Απλό, έγκυρο και αναμφισβήτητο.

Διότι, σύμφωνα με τον άγιο λόγο, εάν ένα ζευγάρι κάνει μη φυσιολογικό, πρωκτικό σεξ, και αυτό αρέσει στη γυναίκα, δημιουργείται επιθυμία κι αυτή η επιθυμία μεταφέρεται στο κυοφορούμενο βρέφος.

Έτσι, το βρέφος «συλλαμβάνει» την ευχαρίστηση της μητέρας του που κάνει πρωκτικό σεξ με τον πατέρα του και γίνεται ομοφυλόφιλο.

Τώρα που λύθηκε αυτό το μέγα μυστήριο που τόσο έχει ταλανίσει την επιστήμη και την εκκλησία και μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για άγνοια του κοινού. Ούτε για πρωκτικό σεξ. Μετανοήστε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter