Ο Μητσοτάκης άκουσε «εκλογές» και ξύπνησε…

Ο Μητσοτάκης άκουσε «εκλογές» και ξύπνησε…

Τελικά η αφωνία του κυρίου Μητσοτάκη είναι επιλεκτική (όχι ότι είχαμε αμφιβολία). Μπορεί να μην λέει λέξη για τις σχέσεις του με τον Mister Novartis, όπως αποκάλυψε το Documento, μπορεί να κάνει στροφές και πιρουέτες ή κωλοτούμπες στο θέμα της πΓΔΜ -και όχι μόνον- αλλά εκεί που το ΄χε πάρει απόφαση μετά από τρία χρόνια, ήρθε ο Πάνος Καμμένος, είπε τις λέξεις «εκλογές» (μεταξύ άλλων) και τ’ άκουσε!

Βέβαια, δεν άκουσε τη λέξη «δημοψήφισμα» αφού η ΝΔ βγάζει γενικά αλλεργία με τέτοιους «λαϊκισμούς». Δεν άκουσε και τη λέξη «180» γιατί και αυτή θα τον έφερνε σε δύσκολη θέση, άσε που και το «180» δεν θέλει να το θεσμοθετήσει (Τόσα μνημόνια και δανειακές πέρασαν)!

Βέβαια δεν αντιλήφθηκε τα υπόλοιπα: πως πρέπει να πάρει μια πιο ξεκάθαρη θέση στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών και να σταματήσει να μασάει τσίχλα, γιατί αν τυχόν κληθεί να την απορρίψει, θα πρέπει να λάβει και το πολιτικό κόστος, και να σταματήσει τους μικροκομματικούς «πατριωτισμούς» και τις πατριδοκαπηλείες!

Όπως και να ‘χει όμως, ναι, η αφωνία του δεν είναι μετά από συνταγή γιατρού…

Προς το παρόν, πήρε θέση στο Twitter…

(Θα ΄κανε και βίντεο αν είχε καμιά πύλη του Βρανδεμβούργου διαθέσιμη!)

«Χθες είπα ότι ο κ. Τσίπρας είναι πρωθυπουργός υπό προθεσμία. Η θλιβερή σημερινή εμφάνιση του συγκυβερνήτη του κ. Καμμένου με επιβεβαίωσε απόλυτα. Το μόνο που απομένει στον κ. Τσίπρα είναι να ορίσει την ημερομηνία των εκλογών.»

Πάντως όπως λένε και οι γνωρίζοντες, κουστούμια, γραβάτες και πανάκριβα παπούτσια για την ορκωμοσία του έχει άφθονα…

Μόνον που δεν βλέπουμε να τα χρειαστεί! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter