Ο Μητσοτάκης αναβάθμισε το WI-FI του

Ο Μητσοτάκης αναβάθμισε το WI-FI του

Την ώρα που η κυβέρνηση και η ΕΕ αναγκάστηκαν να ζητήσουν (και το Netflix το αποδέχτηκε) να μην παρέχονται διαδικτυακά προγράμματα HD προκειμένου να μην πέσει το διαδίκτυο στην Ελλάδα από την αυξημένη ζήτηση τώρα που καθόμαστε σπίτι μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αύξησε στην οικία του την ισχύ του σήματος που λαμβάνει.

Πριν από λίγες ημέρες ειδικό συνεργείο πέρασε καλώδια και οπτικές ίνες μπροστά από το σπίτι του πρωθυπουργού στον Λυκαβηττό για να έχει αναβαθμισμένη σύνδεση ευρυζωνικότητας. Οι εργασίες και οι συνδέσεις έγιναν ταχύτατα –μέσα σε μόλις μία ημέρα– καθώς οι ένοικοι του Μαξίμου εκμεταλλεύτηκαν τις παλαιότερες εργολαβίες που βρίσκονται σε εξέλιξη από τις ιδιωτικές εταιρείες παροχής διαδικτύου, οι οποίες εδώ και χρόνια περνούν οπτικές ίνες γειτονιά γειτονιά σε όλο το λεκανοπέδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημα από την οικία Μητσοτάκη σε γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου γνωστοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα και τέθηκε σε πλήρη προτεραιότητα. Το σημειώνουμε αυτό καθώς λόγω του κορονοϊού δεν βγαίνουν πολλά συνεργεία για να περάσουν καλώδια. Ολες οι διαδικασίες

στις συναρμόδιες υπηρεσίες των υπουργείων κινήθηκαν άμεσα, εγκρίθηκε η άδεια και το έργο ολοκληρώθηκε με την απαραίτητη διακριτικότητα, καθώς, όπως είπαν στην εταιρεία, διακυβεύονται και θέματα εθνικής ασφαλείας.

Πλέον με τη νέα σύνδεση ο πρωθυπουργός θα μπορεί να κάνει τηλεδιασκέψεις από το σπίτι του και δεν θα χρειάζεται να πηγαίνει στο γραφείο κάθε μέρα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter