Ο Μητσοτάκης απαγορεύει σε δημάρχους της ΝΔ και κομματικά στελέχη να παραστούν στο Περιφερειακό Συνέδριο με ομιλητή τον πρωθυπουργό

Ο Μητσοτάκης απαγορεύει σε δημάρχους της ΝΔ και κομματικά στελέχη να παραστούν στο Περιφερειακό Συνέδριο με ομιλητή τον πρωθυπουργό

Απαγορεύει η ΝΔ στα στελέχη της, ακόμη και στους δημάρχους – αντιδημάρχους και λοιπούς εκπροσώπους της Τ. Α. εκλεγμένους με την κομματική σημαία ,να παραστούν στις εκδηλώσεις του δεύτερου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση αύριο στη Λαμία!

Με το αιτιολογικό ότι ο Πρωθυπουργός «προσπαθεί να χρησιμοποιήσει για κομματικούς σκοπούς και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», η ηγεσία της ΝΔ που έχει απωλέσει την ψυχραιμία της μετά και το βήμα εξόδου στις αγορές , αγγίζει ακόμη και τα όρια της θεσμικής εκτροπής όταν υποδεικνύει , υπό μορφή διαπίστωσης στα στελέχη της να μην παραστούν σε κεντρικές εκδηλώσεις που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση. «Είναι προφανές ότι η Νέα Δημοκρατία, οι βουλευτές και τα στελέχη της, δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους τέτοιες εκδηλώσεις κακόγουστης προπαγάνδας του Μεγάρου Μαξίμου», τονίζεται καταληκτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ. Η ηγεσία της οποίας αύριο είναι προφανές ότι αισθάνεται άβολα ακόμη και από τη σημειολογία της κοινής παρουσίας του Πρωθυπουργού με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας , Κ. Μπακογιάννη.

Η ηγεσία της ΝΔ , είναι εξάλλου συνηθισμένη να επιβάλλει το νόμο και την τάξη του Προέδρου δια των απαγορεύσεων. Μόλις τον περασμένο μήνα απαγόρευσε στους βουλευτές της να παραστούν στο συνέδριο της ΔΑΚΕ ΓΣΕΕ. Παρότι πολλοί από αυτούς είχαν προσκληθεί , κανείς τους δεν βρήκε την πόρτα εισόδου του συνεδρίου…

Σημειώνεται ότι το Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκροτηση- Η Στερεά Ελλάδα είναι στο επίκεντρο, που πραγματοποιείτε στη Λαμία, είναι το δεύτερο στη σειρά που πραγματοποιεί η κυβέρνηση επί συνόλου δεκατριών. Το πρώτο πραγματοποιήθηκε ήδη στην Κοζάνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση , υπό τον πολιτικό τίτλο «κακόγουστη προπαγάνδα, αυταρχισμός και βία από την Κυβέρνηση Τσίπρα», που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου της ΝΔ έχει ως εξής:

«Ο κ. Τσίπρας, προσπαθώντας να έρθει σε επαφή με την κοινωνία, την οποία κορόιδεψε, οργανώνει κομματικές φιέστες και τις βαφτίζει Περιφερειακά Αναπτυξιακά Συνέδρια.

Στο πρώτο από αυτά στην Κοζάνη, στη Δυτική Μακεδονία, σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, αρνήθηκε να ακούσει τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.

Αντί για διάλογο – που δεν αντέχει – αντιμετώπισε τους εκατοντάδες πολίτες, που διαμαρτύρονταν έξω από την αίθουσα, με αυταρχισμό και αστυνομική βία.

Προσπαθεί να χρησιμοποιήσει για κομματικούς σκοπούς και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Είναι προφανές ότι η Νέα Δημοκρατία, οι βουλευτές και τα στελέχη της, δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους τέτοιες εκδηλώσεις κακόγουστης προπαγάνδας του Μεγάρου Μαξίμου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter