Ο Μητσοτάκης δείχνει (πάλι) στον Πορτοσάλτε την ερώτηση που προτιμά! (Video)

Ο Μητσοτάκης δείχνει (πάλι) στον Πορτοσάλτε την ερώτηση που προτιμά! (Video)

Και βέβαια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως επίσης και ο αντιπρόεδρος, Άδωνης Γεωργιάδης εκεί στον ΣΚΑΪ αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Απέναντί τους έχουν φίλους, ομοϊδεάτες!

Εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξέρει πως δεν θα τον στριμώξουν, πως όλοι θα συμφωνήσουν μαζί του. Στην χειρότερη περίπτωση, θα φερθούν βασιλικότεροι του βασιλέως!

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφεύγει «σαν το διάολο το λιβάνι» μια αυθόρμητη συζήτηση με δημοσιογράφους (όπου δεν ξέρει τις ερωτήσεις) ή μια αντιπαράθεση face to face με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Και γιατί να μην το κάνει, αφού εκεί στο στούντιο του ΣΚΑΪ δείχνει στον Άρη Πορτοσάλτε την ερώτηση του κοινού που προτιμάει…

Και επειδή ο γνωστός νεοδημοκράτης και «μητσοτακικός» Άρης Πορτοσάλτε καταλαβαίνει πως θα γίνει viral «ξεκαρφώνεται» λέγοντας πως ούτως ή άλλως θα την έκανε την ερώτηση.

Και ποια ερώτηση προτίμησε ο κ. Μητσοτάκης;

Μα αν έχει δουλέψει ποτέ…

Και εκείνος απαντά πως ναι, στον ιδιωτικό τομέα για δέκα χρόνια…

Βέβαια δεν μας λέει πως μπήκε εκεί (στην Εθνική Τράπεζα) ούτε πως όλη η οικογένειά του δεκαετίες τώρα εξαρτάται από το Δημόσιο που τόσο θέλει να μειώσει για να πλουτίσουν οι ιδιώτες…

Αυτή τη φορά το σκονάκι ήταν ηλεκτρονικό…

Παιδιά, εκεί στον ΣΚΑΪ μην στριμώχνετε τόσο πολύ τον πρόεδρο με τις ερωτήσεις σας…

Διαβάστε επίσης: Ο Πολάκης σχολιάζει το «σκονάκι» του Μητσοτάκη στον Πορτοσάλτε (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter