Ο Μητσοτάκης διασύρει τη χώρα ελπίζοντας σε διεθνή στήριξη!

Ο Μητσοτάκης διασύρει τη χώρα ελπίζοντας σε διεθνή στήριξη!

Μια απέλπιδα προσπάθεια κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ελπίζοντας πως θα χαλάσει τη διεθνή εικόνα της χώρας και της κυβέρνησης στο εξωτερικό, υποσκάπτοντας τόσο τους θεσμούς και τη Δημοκρατία όσο και την οικονομία.

Στόχος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας που έχει μαζέψει πλάι του όλους τους ακροδεξιούς είναι η άνοδος στην εξουσία ή –αν προτιμάτε- η παλινόρθωση της διαφθοράς και της διαπλοκής που μας οδήγησαν στα μνημόνια και την καταστροφή.

Ο λάτρης των ακροδεξιών καθεστώτων εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και λάτρης της κατάλυσης κάθε εργατικού δικαιώματος, των ισοπεδωτικών ιδιωτικοποιήσεων από Παιδεία, υγεία έως και Εκπαίδευση δεν διστάζει σε παγκόσμια κλίμακα να παρουσιάζει τον εαυτό του ως… ελευθερωτή και εγγυητή της Δημοκρατίας!

Διαβάστε επίσης: Bloomberg: Παρά τις Κασσάνδρες, η Ελλάδα ανέκαμψε

«Αυτό που κρίνεται σήμερα δεν είναι απλά το μέλλον της οικονομίας μας, αλλά το μέλλον της δημοκρατίας μας», είπε σε συνέντευξή του στο Ίαν Μπρέμερ και στην εκπομπή «Gzero World» του αμερικανικού δικτύου PBS για να προσθέσει χωρίς να κοκκινίζει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει συστηματικά τους δημοκρατικούς θεσμούς, παρεμβαίνει στην ελευθερία του Τύπου και στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, και κάνει ακριβώς το ίδιο με τους ανεξάρτητους θεσμούς και τις ανεξάρτητες αρχές».

Η ακροδεξιών πλέον τάσεων Νέα Δημοκρατία μέσω του προέδρου της, δεν διστάζει να κατηγορεί την κυβέρνηση για αυταρχική συμπεριφορά ενώ παρουσίασε τον εαυτό του ως αγωνιστή!

Η πολιτική χυδαιότητα μάλιστα του Κυριάκου Μητσοτάκη φτάνει στο σημείο να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να ελέγξει το τοπίο των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Βεβαίως ο κ. Μητσοτάκης δεν αναφέρει πως χρηματοδότης του κόμματός του είναι ταυτόχρονα και μιντιάρχης.

Ούτε αναφέρει για τα συνεχή σκάνδαλα από την ασέλγεια σε ανηλίκους του Νίκου Γεωργιάδη και τη στάση της Νέας Δημοκρατίας ως την Novartis.

Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει κανένα ηθικό και πατριωτικό φραγμό στον αγώνα του προς την εξουσία… γνωρίζοντας πως η υπόθεση είναι μονόδρομος και πως δεν θα παραμείνει στο τιμόνι του κόμματος αν χάσει τις εκλογές…

Δεν είναι τυχαίο πως σήμερα ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης και υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές προχώρησε ακόμα περισσότερο τις χυδαίες κατηγορίες περί ανταλλαγής της μη περικοπής των συντάξεων με την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών…

Στη «συναλλαγή» προσέθεσε και την υποψηφιότητα για το Νόμπελ…

Δεν έχουν απολύτως καμία ηθική αναστολή, αρκεί να εξυπηρετούν τα ιδιοτελή συμφέροντά τους! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter