Ο Μητσοτάκης έχει καταφέρει πολλά αλλά… μας τα κρύβει!

Ο Μητσοτάκης έχει καταφέρει πολλά αλλά… μας τα κρύβει!

Λέγε, λέγε μερικοί θα τα πιστέψουν…

Μετά την πρόσφατη συνέντευξή του στο Νίκο Χατζηνικολάου όπου όλοι θαύμασαν την ετοιμότητά του να απαντήσει στο ποια ομάδα είναι, ποιο σπορ προτιμά ή πιο είναι το αγαπημένο του φαγητό, ο πρωθυπουργός της χώρας εδώ και 100 μέρες, αποφάσισε να μας μιλήσει για πολιτική και να μας παρουσιάσει τα επιτεύγματα της κυβέρνησής του.

Με ένα του tweet ο Κυριάκος Μητσοτάκης περηφανεύεται για το πόσα πέτυχαν αυτές τις 100 ημέρες. Προσπαθώντας να δούμε πάντως το βίντεο, κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να τρέχουν τα γράμματα, να μην τα προλαβαίνεις…

Διακρίναμε βέβαια ανάμεσά τους, έργα της προηγούμενης κυβέρνησης και αέρα κοπανιστό… Δηλαδή τι βάλανε μπροστά, τι ελπίδες έχουνε, τι πέτυχαν λόγω της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ! 

«Στις πρώτες #100_μέρες της κυβέρνησης έχουμε καταφέρει πολλά. Δυσκολίες υπάρχουν, αλλά θα τις αντιμετωπίσουμε με σκληρή δουλειά και θα αξιοποιήσουμε κάθε μέρα για να κάνουμε τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη. Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε», γράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αλλά μείνετε ήσυχοι: Μπορεί να απέτυχε στη στήριξη προς τον Γκουαϊδό και να γίνεται μαδουρικός, αλλά μας διαβεβαίωσε πως θα φοράει γραβάτα όσο ασκεί τα καθήκοντά του…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter