Για την Ασφάλεια

Ο Μητσοτάκης φτιάχνει τη δική του εικονική πραγματικότητα γιατί τα Fake News δεν φτάνουν!

Την ίδια στιγμή που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας δήλωνε ότι αυξάνει τις πεζές περιπολίες αστυνομικών και συγκεκριμένα έλεγε «θα κατεβάσουμε περισσότερο κόσμο για πεζές περιπολίες», ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης έφτιαχνε τη δική του εικονική πραγματικότητα και έχτιζε πάνω σε αυτήν.

Για την ιστορία βέβαια ο κ. Τόσκας έχει επαναλάβει αρκετές φορές την ενίσχυση των πεζών περιπολιών.

Έτσι λοιπόν, με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρεται σε κάποιο ρεπορτάζ της Κυριακής (ενδεχομένως φίλα προσκείμενης ιστοσελίδας ή εφημερίδας;) το οποίο έλεγε πως η κυβέρνηση επέλεξε να μειώσει «κατά 30% τους αστυνομικούς που πραγματοποιούν περιπολίες στις γειτονιές της χώρας».

Με βάση ένα «ρεπορτάζ» ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας -αντί να απευθυνθεί αμέσως στον αρμόδιο υπουργό για να το επιβεβαιώσει- θεωρεί αντίθετα ότι επιβεβαιώνεται «πλήρως όσα η ΝΔ καταγγέλλει εδώ και καιρό και μαζί με την αποφυλάκιση εκατοντάδων κακοποιών, λόγω του νόμου Παρασκευόπουλου» (άσχετα αν έχει διαψευσθεί επανειλημμένα).

Αλλά ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν σταματά εκεί την εικονική του πραγματικότητα αλλά προσφέρει και τη δύναμη της Ν.Δ., τους αστυνομικούς που φιλάνε τα γραφεία για να αυξήσει την ασφάλεια των πολιτών…

Αναφέρει μάλιστα πως «επικοινώνησε με τον αρχηγό της Αστυνομίας και του ζήτησε να αξιοποιήσει το 20% των αστυνομικών που έχουν διατεθεί για τη φύλαξη της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να επιστρέψουν άμεσα σε περιπολίες στις γειτονιές».

Και επειδή ο κ. Μητσοτάκης είναι πολύ «large» προτρέπει τα κόμματα, τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους και τους επιχειρηματίες να ακολουθήσουν το παράδειγμά του…

Μπορεί η αποδέσμευση των αστυνομικών να είναι θετική κίνηση, αλλά μετά τα Fake News, προφανώς δημιουργεί και την εικονική πραγματικότητα…

Αρκεί προ των εκλογών να μην διανείμει η ΝΔ και μάσκες VR, εικονικής πραγματικότητας…

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.