O Μητσοτάκης και οι χρεοκοπημένοι επιχειρηματίες

O Μητσοτάκης και οι χρεοκοπημένοι επιχειρηματίες

Την_x000D_
προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε_x000D_
συνάντηση με εκπροσώπους πιστωτικών ιδρυμάτων. 

Στη συνάντηση διαμήνυσε πως ο ίδιος και η κυβέρνησή του δεν πρόκειται να ανεχθούν φαινόμενα επιχειρηματιών, οι οποίοι αφήνουν τις επιχειρήσεις τους να χρεοκοπήσουν και έχουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό. Η θέση αυτή έτυχε ιδιαίτερης προβολής από τα μέσα ενημέρωσης που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία ενώ ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κωστής Χατζηδάκης έκανε σχετική ανάρτηση στο τουίτερ.

Ο Κυριάκος άργησε περί τα 10 χρόνια να τοποθετηθεί επί επιχειρηματιών του είδους αυτού και τραπεζιτών που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Και δεν πείθει γιατί κάποιοι από τον περίγυρο μυρίζουν μυρωδιές βόθρου.

Επιπλέον, οι περισσότεροι τραπεζίτες από αυτούς που συνάντησε ήταν μέρος αυτού του παιχνιδιού. Ορισμένοι μάλιστα από τους τραπεζίτες, λέγεται ότι, έβαλαν τις τράπεζες να δώσουν μπόνους στους εαυτούς τους για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφεραν προεξοφλώντας και μελλοντική παροχή υπηρεσιών ενώ φυγάδευσαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό. Πρόκειται για άλφα-άλφα επιδόσεις, τις οποίες ο Κυριάκος οφείλει να γνωρίζει.

Α, επίσης μπορεί να ρωτήσει την αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη για τέτοιες περιπτώσεις απατεώνων τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά και τον κεντρικό τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα να διερευνήσει εάν η εταιρεία PQH (στην οποία η Τράπεζα της Ελλάδος ανέθεσε την συλλογή απαιτήσεων των υπό εκκαθάριση τραπεζών και την ανάκτηση περιουσιακών στοιχείων) γνωρίζει ποιοί επιχειρηματίες κάνουν προσφορές για την αγορά στοιχείων ενεργητικού, που πουλάει. Θα μάθει πολλά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter