Ο Μητσοτάκης «καθάρισε» το γιό του Τραγάκη

Ο Μητσοτάκης «καθάρισε» το γιό του Τραγάκη

Την αναξιοκρατική επιλογή στελεχών και τις σφοδρές συγκρούσεις και διαγκωνισμούς ανάμεσα στα στελέχη της ΝΔ για μια θέση στα ψηφοδέλτια της , στις επόμενες εκλογές ανέδειξε η περίπτωση του Παναγιώτη Τραγάκη, γιού του βουλευτή του κόμματος Ιωάννη Τραγάκη.

 Ο πρώτος οδηγήθηκε σε αναγκαστική έξωση από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ , ύστερα από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του από τον πατέρα του, ο οποίος μάλιστα άφησε να διαφανεί ότι υπάρχει σχετική συμφωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Έχω πάρει ήδη την απόφασή µου, την οποία έχω γνωστοποιήσει στον πρόεδρο του κόμματος και την έχει αποδεχτεί. Στις επόμενες εκλογές, υποψήφιος, αντί για μένα, στη Β’ περιφέρεια Πειραιά -που με τίμησε από το 1974 και έτσι είμαι ο αρχαιότερος βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, έχοντας εκλεγεί 13 φορές – θα είναι ο γιος μου, Παναγιώτης, ο οποίος είναι διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός και έχει πέντε παιδιά», δήλωσε ο Ιωάννης Τραγάκης σε συνέντευξή του στα παραπολιτικά , προκαλώντας την οξεία αντίδραση των στελεχών του κόμματος που από νωρίς το πρωί αναστάτωσαν την Πειραιώς και ξεσπάθωσαν κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Πρόεδρος της ΝΔ βρέθηκε μπροστά στην παραδοχή βουλευτή του ότι οι διαδικασίες περνούν …κάτω από το τραπέζι και οπωσδήποτε απαιτούν …’μπάρμπα στην Κορώνη’, την ώρα που προσπαθεί να πείσει τον κομματικό μηχανισμό για διαφανείς και αξιοκρατικές διαδικασίες, κάνοντας σημαία του το Μητρώο Στελεχών.

Ύστερα από αυτό , Η ΝΔ υποχρεώθηκε σε μια …οργισμένη ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία «δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου» και «ο κ. Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές».

Αναλυτικά , η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε ότι ο κ. Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές. Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του Κόμματος».  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter