Ο Μητσοτάκης κλείνει το μάτι στην ακροδεξιά: Το έκαναν πράξη τα ΜΑΤ μπαίνοντας στο Πολυτεχνείο (Video & Photos)

Ο Μητσοτάκης κλείνει το μάτι στην ακροδεξιά: Το έκαναν πράξη τα ΜΑΤ μπαίνοντας στο Πολυτεχνείο (Video & Photos)

Ο νόμος είναι νόμος, αλλά αυτό δε σημαίνει πως τα όργανα επιβολής του νόμου κάνουν ό,τι θέλουν. Ούτε σημαίνει πως ο νόμος εφαρμόζεται επιλεκτικά.

Άλλος ο νόμος για τις Εκκλησίες, άλλος για τις διαδηλώσεις.

Θα έστελναν την Αστυνομία να διαλύσει τους συγκεντρωμένους πιστούς του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη; Εννοείται πως όχι! 

Επίσης άλλος ο νόμος για την 28η Οκτωβρίου και άλλος για τις 17 Νοέμβρη.

Και η επιλογή του να μη γίνει πορεία φέτος για το Πολυτεχνείο ή μεγάλες εκδηλώσεις μπορεί να είχε μια λογική, αλλά ωστόσο κανείς δεν αμφιβάλλει πως η απόφαση αυτή ελήφθη από την κυβέρνηση με μεγάλη χαρά αφού έβλεπε να μειώνει τους αγώνες του λαού και των νέων, να χτυπάει την ευρύτερη Αριστερά.

Εξάλλου, όπως είδαμε, και για την 28η Οκτωβρίου οι εκδηλώσεις έγιναν πιο συγκρατημένες στα σχολεία, αλλά έγιναν.

Εξάλλου οι δηλώσεις, χθες, του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, όπου προσπάθησε να διεκδικήσει μέρος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου για τη Δεξιά παράταξη (όπως πήγε να κάνει με την Εθνική Αντίσταση) χαροποίησε όλους τους Ακροδεξιούς του κόμματος αφού είδαν μια προσπάθεια να πληγεί η Αριστερά και οι αγώνες της.

Δηλαδή βρήκε αφορμή μέσα στην πανδημία να περάσει τις ακροδεξιές θέσεις του.

Εξάλλου, αν εξαρχής ενδιαφερόταν για την Υγεία των πολιτών δεν θα άφηνε ανυπεράσπιστο το σύστημα υγείας, ή ανοιχτά τα σύνορα…

Τα ΜΑΤ του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη βρήκαν την ευκαιρία να μπουν στο Πολυτεχνείο να προχωρήσουν σε αλόγιστη χρήση βίας ενώ ήταν ανεβασμένες οι κάμερες των φωτορεπόρτερ και να διαδηλώσουν για μία ακόμη φορά την προσήλωσή τους σε ένα καθεστώς που δεν θυμίζει Δημοκρατία αλλά καταστολή…

Εξάλλου γι αυτό και η «Ομάδα Αλήθειας» της ΝΔ πανηγυρίζει δίνοντας το ακροδεξιό χρώμα:

«Να τελειώνουμε με τους μπάχαλους της αριστεράς»

Τελικά, ο στόχος ήταν η Δημόσια Υγεία ή ο «νόμος και τάξη» και η αστυνομοκρατία;

Το «Εδώ Πολυτεχνείο» γίνεται ακόμα πιο επίκαιρο!

Χρειάστηκε να έρθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να μπουν στο Πολυτεχνείο, και μάλιστα να κάνουν συλλήψεις μπροστά στην πύλη που τότε έριξε το τανκ της χούντας! 











Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter