Ο Μητσοτάκης «κόβει τον αέρα» της Γεννηματά: Και οι δύο είμαστε υπουργοί στην κυβέρνηση Σαμαρά (Video)

Ο Μητσοτάκης «κόβει τον αέρα» της Γεννηματά: Και οι δύο είμαστε υπουργοί στην κυβέρνηση Σαμαρά (Video)

Ιδιαίτερα επιθετικός ήταν σήμερα στην επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ίσως και να ήταν ιδιαίτερα θυμωμένος που ένας «καλός σύμμαχος» τον πρόδιδε υιοθετώντας υψηλούς τόνους κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησής της προς τον Πρωθυπουργό με θέμα «Σε νέα αδιέξοδα στην οικονομία και στην εργασία οδηγεί η πολιτική της κυβέρνησης».

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης την επέκρινε για την έντονη κριτική διάθεσή της απέναντι στη ΝΔ και της θύμισε πως συνυπήρχαν και οι δύο ως υπουργοί στην κυβέρνηση Σαμαρά από το 2013 έως το 2015

Υπενθυμίζεται πως η μεν κυρία Γεννηματά ήταν αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Άμυνας ο δε Κυριάκος Μητσοτάκης, Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Ο κ. Μητσοτάκης όμως δεν αρκέστηκε σε αυτό και κατηγόρησε την κυρία Γεννηματά ότι δεν τα έλεγε τότε – τον καιρό των μνημονίων- όλα αυτά.

Την κατηγόρησε μάλιστα πως ήταν δυναμική στο να μην προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και πως μπλόκαρε την εξυγίανση της στρατιωτικής βιομηχανίας…

«Θα μπορούσατε να μην συμμετέχετε σε αυτή την κυβέρνηση. Πάνω από όλα το αξίωμα» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ή καλύτερα τρίζοντας τα δόντια στην κυρία Γεννηματά. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter