Ο Mητσοτάκης «λιθοβόλησε» την χθεσινή ΝΔ

Ο Mητσοτάκης «λιθοβόλησε» την χθεσινή ΝΔ

Με την υπόσχεση ότι η ΝΔ θα… αποκηρύξει τον κακό της εαυτό , ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε χθες την εμπιστοσύνη των πολιτών. Εκείνων που «είναι συνεπείς και μετρημένοι στη ζωή τους». «Αυτούς εκφράζουμε» , είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη συνεδρίαση των τομεαρχών του κόμματός του.

«Ζητάμε εμπιστοσύνη των πολιτών στο σχέδιό μας που θα κάνει καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων. Έχουμε διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος και δεν θα κάνουμε τα ίδια», δήλωσε κλείνοντας της εισήγησή του προς του Τομεάρχες του κόμματός του.

Προηγουμένως υπεραμύνθηκε του προγράμματος που παρουσίασε στη ΔΕΘ, υποστηρίζοντας ότι δίνει λύσεις στα προβλήματα της χώρας, ενώ εξαπέλυσε σφοδρότατη κριτική στην κυβέρνηση :”πασπαλισμένη” με γλαφυρές μεταφορές του ..συρμού.

Η κυβέρνηση «κάηκε στα δάση της Αττικής, βούλιαξε στο Σαρωνικό», και «ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε το μαύρο από την πετρελαιοκηλίδα στο Σαρωνικό και οι ΑΝΕΛ το κόκκινο από τη ρουλέτα στο καζίνο», ήταν μερικές μόνο από τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε για να επιτεθεί στους κυβερνητικούς εταίρους, στους οποίους μεταξύ άλλων , απέδωσε αλαζονεία και αυταρχισμό.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στα σκληρά μέτρα που περιμένουν τους πολίτες μέχρι και το 1922 για να καταρρίψει την κυβερνητική θέση ότι βγαίνουμε από το μνημόνιο, ενώ αναφερόμενος στα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών, δήλωσε ότι εμείς οφείλουμε ως χώρα να εργαστούμε αυτόνομα για να βγούμε απ0ό την κρίση.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι είναι «απτό αποτέλεσμα» της πίεσης του κόμματός του η απόφαση των ΑΝΕΛ να υποστηρίξουν νομοθετικές πρωτοβουλίες με τις οποίες είχαν εκδηλώσει διαφωνίες, υποστηρίζοντας ότι οι δυο εταίροι θα «πάνε μαζί ως το τέλος» χωρίς της συμπαράσταση της ΝΔ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter