Ο Μητσοτάκης παραδέχτηκε εμμέσως ότι ο Τσίπρας μπορεί να εξαντλήσει την τετραετία

Ο Μητσοτάκης παραδέχτηκε εμμέσως ότι ο Τσίπρας μπορεί να εξαντλήσει την τετραετία

Μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι η κυβέρνηση ενδέχεται να εξαντλήσει την τετραετία και προφανώς να κάνει εκλογές τον Οκτώβριο του 2019.

Μετά από ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου, για την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης με τη γνωστή του φρασεολογία και τον κατακριτικό του λόγο σημείωσε ότι σύμφωνα με τις έως τώρα δηλώσεις, η κυβέρνηση ενδέχεται να πετύχει τον αριθμό των 151 βουλευτών κατά τη ψηφοφορία αργά το βράδυ της Τετάρτης για την ψήφο εμπιστοσύνης, παραδεχόμενος εμμέσως πλην σαφώς πως η κυβέρνηση ενδέχεται σε αυτή την περίπτωση να προχωρήσει σε εξάντληση της τετραετίας.

«Αν κρίνω από τις δηλώσεις της ετερόκλητης ομάδας που θέλει να στηρίξει τον κ. Τσίπρα, θα πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής αλλά δεν θα απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του λαού», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Σκηνοθετημένο διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ»

Ακόμα, έκανε λόγο για σκηνοθετημένο το διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ενώ ζήτησε από τους βουλευτές να αναλογιστούν την ψήφο τους.

«Ψήφος εμπιστοσύνης σημαίνει ναι στην συμφωνία των Πρεσπών και ναι σε μία κυβέρνηση που κάνει ζημιά στην χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δε δέχτηκα πιέσεις»

Ακόμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε πως δε δέχθηκε πιέσεις από την κ. Μέρκελ ή από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter