Ο Μητσοτάκης προειδοποιεί τους παλιούς πως θα …αλώσει τη ΝΔ με καινούριους!

Ο Μητσοτάκης προειδοποιεί τους παλιούς πως θα …αλώσει τη ΝΔ με καινούριους!

Στη σκιά των οργισμένων αντιδράσεων που προκάλεσε εσωκομματικά η απόφαση του να τοποθετήσει σε πρώτο πλάνο τη δωδεκαμελή ομάδα των συμβούλων του και με το βλέμμα στραμμένο στα πυρά που δέχεται εκ των έσω για το Μητρώο Στελεχών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε με 32 προερχόμενα από το Μητρώο, νέα στελέχη του κόμματος.

Επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι εκ τω έσω , οι «παλιοί» του αποδίδουν κατηγορίες πως με Δούρειο Ίππο το Μητρώο, «επιχειρεί να ελέγξει το κόμμα» , δήλωσε ενώπιον των καινούργιων: «σέβομαι και τιμώ απεριόριστα τα παλιά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν δώσει μεγάλο αγώνα για αυτή την Παράταξη και στάθηκαν κοντά στην Νέα Δημοκρατία, όχι μόνο στις καλές, αλλά και στις κακές του στιγμές».

 Κι ενώ προσπάθησε έτσι να καθησυχάσει τις φωνές αντίδρασης, την ίδια ώρα έριξε και νέο λάδι στις εσωκομματικές πυρκαγιές.«Δεν έχουν ταβάνι οι ανάγκες μας για στελεχιακό δυναμικό», ανέφερε μιλώντας στους καινούριους.

 Παιδί του κομματικού (και οικογενειακού σωλήνα) ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΝΔ τώρα αποποιείται τα τζάκια: Ως απαραίτητη προϋπόθεση για να ανοίξουν οι πόρτες της ΝΔ σε νέους ανθρώπους , ο Κυριάκος Μητσοτάκης , έθεσε «να έχουν μια ζωή πριν την πολιτική. Μια επαγγελματική διαδρομή η οποία να τους κάνει, με το δικό τους τρόπο, να ξεχωρίζουν είτε στο επαγγελματικό τους χώρο είτε στις τοπικές τους κοινωνίες». Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΝΔ τα νέα στελέχη του Μητρώου έχουν πλέον υπερβεί τα 1.500.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter