Ο Μητσοτάκης στέλνει μήνυμα στο Μαρινάκη μέσω εξωτερικού

Ο Μητσοτάκης στέλνει μήνυμα στο Μαρινάκη μέσω εξωτερικού

Μήνυμα στο χορηγό της ΝΔ με υπονοούμενα στέλνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω της FAZ. 

Ξεκάρφωμα ή διάρρηξη σχέσεων Μητσοτάκη – Μαρινάκη; Το δημόσιο μήνυμα Μητσοτάκη προς Μαρινάκη για τη σχέση αλληλεξάρτησης των οποίων έχουν γραφτεί πολλά ειδικά μετά την αλλαγή στην Επιτροπή Ανταγωνισμού που ερευνούσε τις υποθέσεις του επιχειρηματία είναι σαφές μεν αλλά έχει δύο αναγνώσεις.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του στη FAZ: «Η χώρα μας έχει το επιπρόσθετο πλεονέκτημα ότι διαθέτει μια ομάδα ανθρώπων κατάλληλων για τέτοιες δραστηριότητες. Ωστόσο, ο επιχειρηματικός κόσμος θα πρέπει να επανεξετάσει σοβαρά κάποια πράγματα. Έχουμε κάποιες βολικές συμφωνίες με επιχειρήσεις που κατέχουν σχεδόν μονοπωλιακή θέση, και οι οποίες με τα δικά τους Μέσα Ενημέρωσης προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πολιτική και ελπίζουν να εξασφαλίσουν την προστασία τους. Δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέσαμε τον καλύτερο Έλληνα εμπειρογνώμονα σε θέματα ανταγωνισμού από το Λονδίνο επικεφαλής της εποπτικής Αρχής για τον ανταγωνισμό». 

Είναι πολλοί αυτοί που θεωρούν πως ο Μαρινάκης λόγω των δικαστικών εκκρεμοτήτων αλλά και του ρόλου που έχει αποδώσει στον εαυτό του ως «αιτία για τη νίκη της ΝΔ με τη συνεισφορά των Μέσων του», πιέζει αφόρητα τον Μητσοτάκη να κινηθεί κατά τις διαθέσεις του. Την γραμμή αυτή βγάζει συχνά πυκνά και η εφημερίδα Παραπολιτικά με την οποία σχετίζεται, η οποία υποδεικνύει από υπουργούς και διορισμούς έως τις κινήσεις που θα είναι αρεστές.

Φαίνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης με όσα λέει στη FAZ προσπαθεί να πετύχει με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Και να απενοχοποιηθεί για τον ασφυκτικό εναγκαλισμό με τα συμφέροντα του Μαρινάκη και να στείλει το μήνυμα. Ο Μαρινάκης σε κάθε περίπτωση δεν θα το αφήσει αναπάντητο. Άλλωστε θεωρεί περισσότερο τον εαυτό εκφραστή της ΝΔ απ ό,τι ο Μητσοτάκης. Προσδεθείτε!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter