Ο Μητσοτάκης στηρίζει Αγαπηδάκη παρά τα post «Μακελειού» κατά Τσίπρα

Ο Μητσοτάκης στηρίζει Αγαπηδάκη παρά τα post «Μακελειού» κατά Τσίπρα

Καμία πρόθεση να στηλιτεύσει τις αναρτήσεις της Ειρήνης Αγαπηδάκη που έκανε λόγο για «ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δολοφόνοι» και αποκαλούσε τον Αλέξη Τσίπρα «εγκληματικά ανήθικο» δεν επέδειξε ο πρωθυπουργός, προφασιζόμενος ότι την επίμαχη περίοδο η εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα ήταν απλή πολίτης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ισχυρίστηκε ότι μπορεί να τον ξενίζει το ύφος των αναρτήσεων της κ. Αγαπηδάκη, όμως, το γεγονός ότι την συγκεκριμένη περίοδο η εθνική συντονίστρια του σχεδίου «κανένα παιδί μόνο» ήταν απλός πολίτης σβήνει μονομιάς οποιαδήποτε κριτική εις βάρος της.

«Αυτά γράφτηκαν όταν ήταν πολίτης και δεν είχε δημόσιο αξίωμα» είπε, αποδεικνύοντας την υποκριτική του ανησυχία για το επίπεδο του δημοσίου διαλόγου. Η απάντηση του πρωθυπουργού προκαλεί την απορία γιατί επιβράβευσε με μία τόσο ευαίσθητη θέση την πολίτη που έκανε σχόλια α λα «Μακελειό» στα social media. Επιπλέον, εγείρεται το ερώτημα μήπως ο διορισμός της κ. Αγαπηδάκη μπορεί να αλλάξει το ποιόν της, όπως αυτό αποτυπώθηκε στις αναρτήσεις της. Εκτός κι αν ο πρωθυπουργός αγνοούσε και τα post της εθνικής συντονίστριας κατά του Αλ. Τσίπρα και της προηγούμενης κυβέρνησης.

Παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήρε σαφείς αποστάσεις από σχόλια και αναρτήσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις, ο κ. Μητσοτάκης έκρινε ότι «Τσίπρας – Πολάκης – Βαξεβάνης» αποτελεί τρίπτυχο από το οποίο ο πολιτικός του αντίπαλος δεν μπορεί να ξεφύγει. Κλείνοντας τη διαδικασία, ανέγνωσε δήλωση του κ. Ραγκούση από την εποχή που ήταν στο ΚΙΝΑΛ, με την οποία καταφερόταν εναντίον του Αλ. Τσίπρα. «Δεν ξέρω ποιος είναι πιο υποκριτής» σχολίασε, λησμονώντας πως έκανε υπουργό και αντιπρόεδρο της ΝΔ τον άνθρωπο που τον αποκαλούσε «λαϊκιστή, βαθύπλουτο γόνο και τεμπέλη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter