Ο Μητσοτάκης συμβουλεύει τους 11χρονους μαθητές: Να αποφεύγετε τους συγχρωτισμούς, τα γλέντια και τις… τσικουδιές(Video)

Ο Μητσοτάκης συμβουλεύει τους 11χρονους μαθητές: Να αποφεύγετε τους συγχρωτισμούς, τα γλέντια και τις… τσικουδιές(Video)

Τις συμβουλές του θέλησε να δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης χθες Πέμπτη στους μικρούς μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων για το πώς να προστατευθούν από την πανδημία. Μόνο που όπως φαίνεται ξεχάστηκε προς στιγμήν ότι μιλάει σε 11χρονα παιδιά. 

Άρχισε λοιπόν, να τους απαριθμεί για το τι πρέπει να κάνουν και τι να μην κάνουν. 

«Να αποφεύγουν τα γλέντια τους χορούς, τις φωνές και… τις τσικουδιές. Έτσι παιδιά;», ήταν η απάντηση – συμβουλή που έδωσε στους μικρούς μαθητές του Δημοτικού ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ παρακολούθησε τη διαδικτυακή διδασκαλία του μαθήματος Ιστορίας από το Μέγαρο Μαξίμου.

Χαρακτηριστικά η συμβουλή που τους έδωσε ήταν η εξής: «Να φοράμε τη μάσκα μας, να κρατάμε τις αποστάσεις μας, να αποφεύγουμε τους συγχρωτισμούς, τα μαζέματα σε σπίτια χωρίς μάσκα τις φωνές τους χορούς. Τα γλέντια που ξέρω ότι στην Κρήτη, μας αρέσει να γλεντάμε, να πίνουμε και καμία τσικουδιά παραπάνω και να τραγουδάμε, που όταν τα κάνουμε δε φοράμε μάσκα.»

Μάλλον είχε στο μυαλό του λίγο παραπάνω τις τσικουδιές…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter