Ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα για τα ελληνοτουρκικά και του έλεγε για το Documento

Ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα για τα ελληνοτουρκικά και του έλεγε για το Documento

Την είδηση μεταφέρει στο υστερόγραφο ενός άρθρου του ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Λακόπουλος και αν ισχύει (αυτό αναρωτιέται με έκπληξη και ο ίδιος), τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η πηγή της είδησης είναι το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο μετά την τελευταία κατ’ ιδίαν συνάντηση Μητσοτάκη-Τσίπρα με αντικείμενο την ελληνοτουρκική κρίση, διέρρεε, πως ο πρωθυπουργός τα έψαλε για τα καλά στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για το Documento. Ναι καλά διαβάσατε. Την ώρα που η χώρα φλέγεται, με τον Ερντογάν να απειλεί κυριαρχικά δικαιώματα, ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα, και ως βασικό θέμα στην ατζέντα του ήταν το Documento. 

Γράφει ο Γιώργος Λακόπουλος :

«ΥΓ: Την επομένη της συνάντησης του Πρωθυπουργού με τον Αλέξη Τσίπρα κάποιος από το Μέγαρο Μαξίμου διέρρευσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «έβαλε στη θέση του» τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για δημοσιεύματα της εφημερίδας «Documento» που αφορούν τη σύζυγο του.

Δηλαδή, χωρίς να το θέλει, αποκάλυψε ότι σε μια τόσο κρίσιμη συνάντηση, με τόσο σοβαρό θέμα, ο Πρωθυπουργός θεώρησε σκόπιμο να κάνει τέτοιες αναφορές. Αν αληθεύει, έχουμε ξεφύγει και από το γκρίζο».

(Όλο το άρθρο εδώ:Η γκρίζα κυβέρνηση: Πώς το σύστημα Μητσοτάκη σκιάζει την εξωτερική πολιτική, την οικονομία, τα δικαιώματα της κοινωνία, την αυτοτέλεια των θεσμών και την λειτουργία του δημόσιου βίου της χώρας)

Ας αφήσουμε το γεγονός πως ο Μητσοτάκης παραπονέθηκε στον αρχηγό ενός κόμματος για μια εφημερίδα αποκαλύπτοντας πως αντιλαμβάνεται τη δημοσιογραφία ως υπαγόρευση από πολιτικούς. Ας αφήσουμε και την εμμονή του με το Documento. Καλά ο αθεόφοβος, την ώρα που ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για την κρίση με την Τουρκία, την ώρα που η χώρα ανησυχεί για όσα θα συμβούν, ο δικός του ο χαβάς είναι το Documento; Είναι δυνατόν να είναι μεγαλύτερο πρόβλημα και από τα εθνικά; Και φτάνει στο σημείο να κάνει και διαρροές «μαγκιάς» ότι έβαλε τον Τσίπρα στη θέση του για το θέμα αυτό; Αλλά τι περιμένεις από έναν πρωθυπουργό που παίρνει τηλέφωνο επιχειρηματίες και τους λέει να μη βάζουν διαφήμιση στο Documento γιατί του φωνάζει η Μαρέβα. Κατανοούμε και συμπάσχουμε κιόλας. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter