«Ο Μητσοτάκης θα αναγκαστεί να διαγράψει τον Σαμαρά» προεξοφλεί φιλοσαμαρικό ΜΜΕ

«Ο Μητσοτάκης θα αναγκαστεί να διαγράψει τον Σαμαρά» προεξοφλεί φιλοσαμαρικό ΜΜΕ

Tη διαγραφή του πρώην πρωθυπουργού από τον Κυριάκο Μητσοτάκη προεξοφλεί το σαμαρικό antinews, που εκφράζει τους λάτρεις του πρώην πρωθυπουργού.

Μεταξύ άλλων το antinews στο άρθρο του με τίτλο: ”Πού πάμε; Τί κάνουμε;” τονίζει με καυστικό τρόπο ότι “μετά από το στραπάτσο, απόρροια της ντροπολογίας για την υπόθεση ΠΑΟΚ – ΞΑΝΘΗΣ και την φωτιά στα μπατζάκια του Μητσοτάκη που έβαλε ο Σαμαράς, ο… Κάλαχαν συνέλαβε τον γνωστό… τοξοβόλο μπας και αλλάξει την ατζέντα.

Ωστόσο, παρά τις άοκνες προσπάθειες του φιλοκυβερνητικού Τύπου, η «επιχείρηση παραπλάνηση» δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Πώς να στεφθεί εξάλλου, μετά από το μπουρλότο που έριξε στο Μαξίμου ο Σαμαράς.

Ο οποίος πλέον, επί της ουσίας εκφράζει τον λαό της Νέας Δημοκρατίας.

Η καρέκλα της εξουσίας τύφλωσε τον Μητσοτάκη και έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του τους λόγους που τον κατέστησαν αυτοδύναμο” αναφορικά για “την πάταξη της λαθρομετανάστευσης και την ακύρωση του αίσχους των Πρεσπών”.

Ο αρθρογράφος σημειώνει μάλιστα με νόημα πως “απ’ ό,τι φαίνεται, ο Σαμαράς δεν θα σταματήσει να του το υπενθυμίζει”. Υπ’ αυτό το πρίσμα τονίζει ότι “φρονούμε ότι στο τέλος ο Μητσοτάκης θα αναγκαστεί να τον διαγράψει”, καθώς “από τη στιγμή που φοβήθηκε να τον διαγράψει, επλήγη σε μεγάλο βαθμό η ηγετική του πυγμή. Άρα, κινδυνεύει να μην μπορεί να επιβληθεί στους βουλευτές του. Συνεπώς, θεωρούμε ότι η τρίτη κίνηση που θα κάνει ο Σαμαράς θα είναι και η φαρμακερή. Διαφορετικά, ο Μητσοτάκης δεν θα μπορεί να σταθεί ως αρχηγός. Ιδιαίτερα όταν λήξει το δεκαοκτάμηνο της λίστας και… απελευθερωθούν οι βουλευτές.

Ποσώς μας ενδιαφέρει, παρ’ όλ’ αυτά, αν ο Μητσοτάκης θα καταφέρει να απεγκλωβιστεί από τα αδιέξοδα που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά με δική του ευθύνη”

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter