Ο Μητσοτάκης θα λειτουργήσει εταιρεία που θα… λειτoυργούσε!

Ο Μητσοτάκης θα λειτουργήσει εταιρεία που θα… λειτoυργούσε!

Χθες ο Κ. Μητσοτάκης βρέθηκε και “ξεναγήθηκε” στο εργοστάσιο της Ελληνικής Εταιρείας Χάλυβος (HELLENIC STEEL Co), στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, προσπαθώντας επιμελώς να πείσει ότι επί κυβέρνησης ΝΔ ξαφνικά επαναλειτουργούν κλειστές εδώ και χρόνιες επιχειρήσεις, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι οι κλειστές ως σήμερα εγκαταστάσεις «είναι η ζωντανή ιστορία της αποβιομηχάνισης και της επαναβιομηχάνισης»!

Βέβαια αυτό που δεν είπε είναι ότι η επαναλειτουργία του εν λόγω εργοστασίου χάλυβα έχει ήδη δρομολογηθεί επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Οι παλιοί πελάτες της Hellenic Steel (αδελφοί Μιλικόφσκι) και ένας Ελληνας συνεργάτης τους από τις ΗΠΑ, ο κ. Σπύρος Κωνσταντινίδης, οι οποίοι βρίσκονται πίσω από την προσπάθεια αναγέννησης της ιστορικής βιομηχανίας προϊόντων χάλυβα, μέσω της εταιρείας τους Jordan International, έχουν ήδη καταβάλει το τίμημα των 13 εκατ. ευρώ.

Αυτό μόνο που απομένει είναι η δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης ώστε να προχωρήσει το σχέδιο εξυγίανσης με ένταξη στα άρθρα 106β+δ, το οποίο και αποτελεί το καθοριστικό βήμα για να επαναλειτουργήσει η βιομηχανία.

Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια και ο πρωθυπουργός ας ψάξει να βρει άλλα παραδείγματα για να δικαιώσει το story της «επαναβιομηχάνισης».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter