Ο Μητσοτάκης το΄πε και το ΄κανε: Τέλος στο ΣΔΟΕ, όπως είχε «υποσχεθεί»

Ο Μητσοτάκης το΄πε και το ΄κανε: Τέλος στο ΣΔΟΕ, όπως είχε «υποσχεθεί»

Εντάξει, δεν είχε πει ακριβώς ότι θα καταργήσει εντελώς το ΣΔΟΕ, αλλά δεν μπορεί κανείς να τον… κατηγορήσει ότι δεν ήταν στις προθέσεις του κάτι τέτοιο….

Με αφορμή, λοιπόν, την επίσημη –αυτήν τη φορά- κατάργηση του ΣΔΟΕ και τη «διατήρηση των αρμοδιοτήτων του» στη νέα Γενική Γραμματεία Φορολογικής Πολιτικής, ας θυμηθούμε τον γνωστή κουβεντούλα που είχε ο νυν πρωθυπουργός και τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με επαγγελματία στο Καστελόριζο…

Διαβάστε ακόμη: Καταργούν το ΣΔΟΕ – Οι αρμοδιότητες στη Γενική Γραμματεία Φορολογικής Πολιτικής

Όπως προκύπτει από το βίντεο που κατέγραψε το Open, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωνε από τότε ευθαρσώς ότι ο ίδιος δεν στέλνει το ΣΔΟΕ, αλλά και το κράτος δε θα έπρεπε να το στέλνει, αντιθέτως θα πρέπει να δείχνει κατανόηση στους επαγγελματίες…

Συγκεκριμένα, ο διάλογος είχε ως εξής:

Επιχειρηματίας: «Ο Τσίπρας όταν έφυγε από εδώ μας έστειλε 8 φορές τον ΣΔΟΕ».

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Αυτή ήταν η ανταμοιβή».

Επιχειρηματίας: «Ναι, για τον γαλάζιο ουρανό που μας έλεγε και τη γαλάζια θάλασσα. Να πω κι ένα αστείο. Εσείς πόσες φορές θα μας τον στείλετε;»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Εγώ να ξέρεις δεν στέλνω. Και το Κράτος δεν πρέπει να στέλνει, αλλά πρέπει να δείχνει μια μεγάλη κατανόηση απέναντι στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται με πολύ αυξημένο κόστος».

Αν μη τι άλλο δεν μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει για ανακολουθία στις απόψεις του…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter