Ο Μητσοτάκης «τρώει» την Παπακώστα για το χατίρι του Άδωνι – Τι απαντά η βουλευτής

Ο Μητσοτάκης «τρώει» την Παπακώστα για το χατίρι του Άδωνι – Τι απαντά η βουλευτής

Η κριτική της Κατερίνας Παπακώστα προς τον Άδωνι Γεωργιάδη της κόστισε τη θέση της αναπληρώτριας Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ.

Η κ. Παπακώστα ζήτησε από τον Άδωνι Γεωργιάδη να παραιτηθεί ως ότου κλείσει η εξεταστική για την Υγεία τις εργασίες της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η βουλευτής της ΝΔ βάλει κατά του αντιπροέδρου του κόμματος της, καθώς τον είχε παλιότερα κατηγορήσει ότι στήριξε το σεξιστικό οχετό Κασιμάτη κατά της Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Φυσικά, ο πρόεδρος της ΝΔ δε καθυστέρησε να πάρει θέση… Υπεραμυνόμενος του (ακροδεξιού) αντιπροέδρου, καθαίρεσε με συνοπτικές διαδικασίες την αναπληρώτρια Τομεάρχη Υγείας, ενώ τη θέση της πήρε ο Ιάσων Φωτήλας.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, αντικαθίσταται η αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγείας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Κατερίνα Παπακώστα, από τον βουλευτή Αχαΐας, κ. Ιάσωνα Φωτήλα».

Πάντως, φαίνεται πως στη ΝΔ υπάρχει… εσωτερική αναταραχή για το πόρισμα της Εξεταστικής.

https://www.facebook.com/katerina.papakosta2/posts/10212376631551694

Η Κατερίνα Παπακώστα απάντησε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό, ενώ νωρίτερα είχε τονίσει στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ότι η κριτική της προς τον Άδωνι Γεωργιάδη είναι προσωπική της άποψη και όχι δημόσια τοποθέτηση:

Παπακώστα “κρεμάει” κι ο Καραγκούνης – “Εξαιρετικό” χαρακτηρίζει τον Άδωνι

«Ο κ. Γεωργιάδης κάνει εξαιρετικά την αντιπολιτευτική του δουλειά και νομίζω ότι δεν έχει ανάγκη υποδείξεων ο πρόεδρος της ΝΔ για το τι θα κάνει για το κάθε και για το οποιοδήποτε στέλεχος. Η προσωπική μου ταπεινή μου άποψη είναι ότι ο κ. Γεωργιάδης κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του, δεν ξέρω πώς το έχει γράψει και το έχει πει η κ. Παπακώστα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Η ΝΔ ανακοίνωσε ότι στην εξεταστική επιτροπή για την υγεία θα συμμετάσχουν οι εξής βουλευτές του κόμματος: Γιώργος Βλάχος, Γιώργος Γεωργαντάς, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Νότης Μηταράκης και Χρήστος Μπουκώρος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter