Ο Μητσοτάκης ξαφνικά θυμήθηκε το… βέτο!

Ο Μητσοτάκης ξαφνικά θυμήθηκε το… βέτο!

Βέτο στο Συμβούλιο Κορυφής, εάν δεν ακυρωθεί το Μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης, τόνισε ότι θα ασκήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν τη διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη, όπου η Ελλάδα δεν έχει προσκληθεί να συμμετέχει.

«Κακώς δεν προσεκλήθη η Ελλάδα στη Σύνοδο του Βερολίνου για τη Λιβύη», είπε ο Κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. 

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η χώρα είναι παράγοντας σταθερότητας και προειδοποίησε ότι η Ελλάδα δεν θα συναινέσει σε πολιτική λύση στη Λιβύη αν δεν ανακληθεί η συμφωνία με την Τουρκία.

«Σε κάθε περίπτωση η χώρα θα ασκήσει βέτο και στο συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών και στη Σύνοδο Κορυφής», τόνισε. Είπε μάλιστα πως έχει αποστείλει επιστολές στην ΕΕ, έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά και θα επικοινωνήσει και πάλι με την Άγγελα Μέρκελ.

Ο Κ. Μητσοτάκης ωστόσο επιλέγει να χρησιμοποιήσει το επικοινωνιακό και ψηφοθηρικό τρικ που ονομάζεται «βέτο», στη λάθος χρονική στιγμή, αφού αν το είχε ασκήσει όταν έπρεπε τώρα… θα ήταν καλεσμένος στο Βερολίνο και δεν θα είχε σημειώσει ακόμα μία αποτυχία…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter