Ο Μητσοτάκης ξαναγίνεται φίλος Χριστοφοράκου

Ο Μητσοτάκης ξαναγίνεται φίλος Χριστοφοράκου

Τα αδηφάγα συμφέροντα που συμμάχησαν για να τον βγάλουν στην εξουσία, τώρα συγκρούονται και κινδυνεύει να τσαλαπατηθεί σαν βάτραχος στο βάλτο με τα βουβάλια

Αν κατουράς στη θάλασσα, θα το βρεις στο χοντρό αλάτι με το οποίο αλατίζεις το φιλέτο σου. Αυτό που νοιώθει μόλις ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι μόνο η αποφορά από τη ρύπανση που δημιούργησε. Τα αδηφάγα συμφέροντα που συμμάχησαν για να τον βγάλουν στην εξουσία, τώρα συγκρούονται και κινδυνεύει να τσαλαπατηθεί σαν βάτραχος στο βάλτο με τα βουβάλια. Το χειρότερο είναι πως περιμένει κάποιος να τον φιλήσει για να γίνει ξανά πρίγκηπας.

Ο Μητσοτάκης έκανε δύο σοβαρά λάθη. Το πρώτο είναι πως είχε την πεποίθηση ότι βγήκε κυβέρνηση. Η αλήθεια είναι ότι τον έβγαλαν. Το δεύτερο είναι ότι μετέφραζε την ως πριν από μερικές ώρες πλήρη κάλυψή του από τα media, ως προσωπική του ικανότητα και επιτυχία. Δύο αυταπάτες κάνουν μια σκληρή τιμωρία.

Τα συμφέροντα που τον περιέθαλψαν και τον ανέδειξαν δεν είναι πια (ποτέ δεν είναι άλλωστε) ενιαία. Έτυχε η σύγκρουση να γίνει μέσα στο γήπεδο αν και δεν είναι γηπεδική. Προφανώς το θέμα δεν είναι ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακός, Σαββίδης ή Μαρινάκης. Είναι αυτό που είχε αναρωτηθεί ο γέρος Καραμανλής «ποιος κυβερνά αυτή τη χώρα» ή όπως το εννοούν εκείνοι , «με τον παρά μου…και την κυρά μου».

Διαβάστε τη συνέχεια στο koutipandoras.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter