Ο Μητσοτάκης… ξέχασε ότι η αδερφή του μίλησε από το βήμα της Βουλής!

Ο Μητσοτάκης… ξέχασε ότι η αδερφή του μίλησε από το βήμα της Βουλής!

Την πάγια πρακτική του να αρχίζει με γκάφα τις τοποθετήσεις του στη Βουλή τήρησε ευλαβικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας και πάλι το ίδιο λάθος. Δεν διάβαζε την ομιλία του!

Μιλώντας για την ειρωνεία που μπορεί να προσδώσει η σειρά των ομιλητών στη Βουλή, ξέχασε ότι μετά τον Ν. Κοτζιά μίλησε η Ντ. Μπακογιάννη.

«Μερικές φορές η σειρά των ομιλητών στη Βουλή παίζει παράξενα παιχνίδια» είπε και πρόσθεσε με ύφος που παρέπεμπε σε ατάκα που θα κερδίσει χειροκρότημα:

«Προσέξτε ποιοι ήταν οι τελευταίοι δύο ομιλητές που πήραν το λόγο πριν από εμένα. Πρώτος, ο κ. Κοτζιάς που υπερασπίστηκε με πάθος τη Συμφωνία. […] Κατέθεσε πολλά έγγραφα στα πρακτικά, αλλά δεν κατέθεσε την επιστολή παραίτησης του. Μετά τον κ. Κοτζιά, μίλησε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ».

Τη στιγμή εκείνη, τον διόρθωσαν από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντάς του ότι αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε η αδερφή του και πρώην ΥΠΕΞ, Ντ. Μπακογιάννη.

«Όχι…» επέμεινε και όταν αντιλήφθηκε την… αβελτηρία πρόσθεσε προκαλώντας γέλιο στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Η κα Μπακογιάννη απάντησε επί προσωπικού!». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter